x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Olimpice

Olimpice

26 Feb 2006   •   00:00
Olimpice
BIATLON. Germanul Michael Greis (foto) a castigat ieri medalia de aur in proba de 15 km start in grup din cadrul competitiei de biatlon. Greis, care i-a devansat pe polonezul Tomasz Sikora si norvegianul Ole Einar Bjorndalen, a obtinut astfel al treilea titlu olimpic la Torino, dupa cel din probele de 20 km individual si stafeta 4x7,5 kilometri. La feminin, in proba similara, distanta de 12,5 km, s-a impus suedeza Anna Olofsson.

PATINAJ. Olandezul Bob de Jong a castigat medalia de aur in proba de patinaj viteza pe distanta de 10.000 de metri. De Jong, cronometrat cu timpul de 13 minute, o secunda si 57 de sutimi, i-a devansat pe americanul Chad Hedrick (13:05.40) si pe Carl Verheijen, tot din Olanda (13:08.80).

HOCHEI. Echipa nationala a Finlandei s-a calificat in finala turneului masculin de hochei pe gheata, dupa ce a invins in semifinale, cu 4-0 (1-0, 2-0, 1-0), selectionata Rusiei. In finala programata astazi, Finlanda va intalni Suedia, care a trecut in semifinale de Cehia, cu scorul de 7-3. BOB. Echipajul romanesc format din Nicolae Istrate, Adrian Duminicel, Gabriel Popa si Ioan Dovalciuc se afla pe locul 23 dupa primele doua manse ale concursului de bob patru persoane. Ultimele doua coborari au avut loc aseara, tarziu.

×
Subiecte în articol: sport