x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Oltchim e regina

Oltchim e regina

de Vlad Ionescu    |    28 Mai 2008   •   00:00
Oltchim e regina

Învingătoare cu 31-22 în derby-ul Ligii Naţionale cu Rulmentul Braşov, fetele de la Oltchim au devenit campioane pentru a 14-a oară în istorie.

HANDBAL - Titlul, tot în Zăvoi

Învingătoare cu 31-22 în derby-ul Ligii Naţionale cu Rulmentul Braşov, fetele de la Oltchim au devenit campioane pentru a 14-a oară în istorie.

În doar două zile, Rulmentul a pierdut tot. Mai întîi Cupa Cupelor, care a revenit norvegiencelor de la Larvik, apoi campionatul intern, în faţa Oltchimului. Aflat la al doilea titlu consecutiv cu gruparea vîlceană, antrenorul Gheorghe Tadici nu s-a putut abţine ca la finalul jocului să nu trimită cîteva săgeţi în direcţia adversarelor. “Le puteam bate la 14-15 goluri, dar ne-a fost milă de ele. Din punctul meu de vedere, am terminat campionatul neînvinşi, pentru că ce s-a întîmplat în tur la Braşov a fost o victorie ruşinoasă a Rulmentului. S-a dovedit că dacă Rulmentul nu e ajutată de arbitri şi nu ne accidentează jucătoarele este o echipă oarecare. Vom fi puternici şi în viitor, pentru că vom face cele mai tari transferuri”, a spus tehnicianul.

REPLICĂ. Nici Mariana Târcă, antrenoarea braşovencelor, nu a rămas mai prejos: “Noi sîntem echipa care a dovedit fair-play în acest meci, ceea ce nu se poate spune despre Oltchim. În condiţiile în care arbitrajul a fost confuz, nu puteam să emitem pretenţii. Au putut să ne bată la zece goluri şi acum sînt fericiţi. Le promit că la anul va fi altceva”. Finalul campionatului a consemnat şi ultima apariţie în tricoul Oltchimului a internaţionalelor Ionela Gâlcă şi Narcisa Lecuşanu, care din toamnă vor întări garnitura Rulmentului. “Au ales banii Braşovului. Ne va fi foarte bine fără ele”, a încercat Tadici să minimalizeze pierderea celor două jucătoare. La toamnă, ambele formaţii vor evolua în Liga Campionilor.

 

×
Subiecte în articol: sport