x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport OLYMPIQUE LYON – STEAUA ● Francezii se tem după venirea lui Dorinel

OLYMPIQUE LYON – STEAUA ● Francezii se tem după venirea lui Dorinel

de Ionut Paduraru    |    04 Noi 2008   •   00:00

Lyon a câştigat ultimul meci dinaintea celui cu Steaua, dar antrenorul Claude Puel spune că roş-albaştrii, remotivaţi după instalarea lui Dorinel Munteanu, le vor pune mari probleme elevilor săi.



Deşi a menajat câţiva jucători în vederea confruntării de mâine, Olympique Lyon nu a avut nici o emoţie în partida de pe teren propriu cu Le Mans, câştigată cu 2-0 după golurile lui Benzema (’21) şi Juninho (’56). Antrenorul Claude Puel a folosit următorii jucători: Lloris – Gassama, Cris, Boumsong, Reveillere – Toulalan – Keita (’82 Kallstrom), Juninho (’59 Makun), Delgado – Benzema (’57 Ederson), Fred. “La meciul cu Le Mans din campionat ne-am permis să odihnim unii jucători pentru întâlnirea cu Steaua. Acum trebuie să ne recuperăm bine jucătorii pentru meciul de miercuri”, a spus Puel, care se aşteaptă la o partidă grea în faţa Stelei, deşi echipa sa s-a impus în urmă cu două săptămâni, în Ghencea: “Schimbarea antrenorului la Steaua a remotivat echipa şi faptul că ne-am impus la Bucureşti nu înseamnă că partida de pe Gerland va fi una de plăcere”.

ARBITREAZĂ MEJUTO GONZALES
Delegaţia Stelei va pleca astăzi spre Lyon, la ora 10:30, de pe Aeroportul Otopeni. În această seară, de la ora locală 20:30, va avea loc conferinţa de presă, urmată, de la ora 21:15, de antrenamentul oficial de pe Stade Gerland. Steliştii vor pleca spre ţară imediat după meci, revenirea la Bucureşti fiind programată pentru joi, în jurul orei 4:00. UEFA a anunţat ieri că meciul dintre Olympique Lyon şi Steaua va fi condus de o brigadă din Spania, cu Manuel Mejuto Gonzalez la centru, ajutat la cele două linii de Juan Carlos Yuste Jimenez şi Javier Hugo Novoa Robles. Ultimul meci al unei echipe româneşti de club arbitrat de Mejuto Gonzalez a fost Dinamo – Lazio 1-3, în august 2007, în urma căreia roş-albii au ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. Spaniolul a mai arbitrat în acest an şi partida România – Franţa, scor 0-0, de la Campionatul European.

Manuel Mejuto Gonzalez are în palmares şi finala Ligii Campionilor din 2005, dintre AC Milan şi Liverpool, câştigată cu 6-5 de englezi după lovituri de departajare.

×
Subiecte în articol: sport