x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport OTELUL - FC BRASOV 1-1 / Punct norocos

OTELUL - FC BRASOV 1-1 / Punct norocos

03 Apr 2005   •   00:00

FC Brasov a obtinut in extremis o remiza, printr-un gol marcat in prelungiri, dupa o partida controlata aproape in intregime de formatia-gazda.

Elevii lui Mihai Stoichita au dominat prima repriza, in care cea mai importanta faza a fost cea in care Nanu si Pesici s-au lovit puternic cap in cap.

ACCIDENTARE. Din cauza impactului, fundasul nu a mai putut continua partida, fiind inlocuit de Izvoreanu, iar portarul brasovenilor a putut reintra abia dupa ce a fost bandajat. Cu toate acestea, Pesici a avut o evolutie foarte buna, intervenind cu succes la ocaziile lui Danut Oprea din prima parte. La un sfert de ora dupa pauza, galatenii au avut o mare ratare, cand Badescu a trimis in bara, urmata la 5 minute de deschiderea scorului, Victoras Iacob reluand din apropiere. Pesici a mai avut inca o interventie remarcabila, aparand un penalty executat de V. Tanase.

SENTINTA. Meciul mergea spre o victorie la limita a gazdelor, dar, in al doilea minut de prelungire, Bodea s-a inaltat si a egalat cu o lovitura de cap la coltul scurt.

×
Subiecte în articol: sport