x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport OŢELUL – PANDURII 0-0/Tristeţe la Dunăre

OŢELUL – PANDURII 0-0/Tristeţe la Dunăre

de Daniel Stan    |    01 Dec 2008   •   00:00
OŢELUL – PANDURII 0-0/Tristeţe la Dunăre

Finalul partidei  i-a găsit pe gălăţeni, de la jucători la oficiali, în pragul isteriei, insinuând că oaspeţii au făcut un antijoc total. "Spectatorii nu au venit să stea în ploaie ca să-i vadă pe ei cum stau pe jos", a declarat căpitanul gălăţenilor, Gabi Paraschiv.



Afirmaţia golgeterului "oţelarilor" are doar parţial acoperire, la baza rezultatului de egalitate stând mai degrabă neputinţa întregii echipe, după cum s-a putut vedea limpede. Cu două-trei ocazii mai acătării într-un meci întreg, trupa lui Petre Grigoraş avea nevoie de mult noroc pentru a încheia turul cu o victorie. Mai mult, pe contraatac, Ilie Iordache a tratat cu superficialitate câteva situaţii. "În teren a fost o echipă care a încercat să joace fotbal şi una care a avut un scop precis, acela de a nu primi gol. Oaspeţii nu numai că nu au ajuns la poarta noastră, dar mai mult s-au tăvălit. Suntem foarte supăraţi", a precizat Petre Grigoraş.


"Antijoc penibil"

Preşedintele Marius Stan este ceva mai dur: "Am asistat la un antijoc penibil, cred că s-au jucat doar 40 de minute din 90. Arbitrul a permis la infinit fragmentarea jocului. Păcat că ne-am stricat vacanţa". De partea cealaltă, "secundul" Florin Bejinaru a precizat: "A fost un joc dur, la noi în vestiar este infirmerie. Cred că rezultatul este echitabil, am scos maximum din acest meci".

×
Subiecte în articol: sport