x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pandurii, din nou la mâna licenţei

Pandurii, din nou la mâna licenţei

18 Mai 2010   •   00:00

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu este nici o tragedie dacă echipa gorjeană retrogradează în Liga a II-a la finalul acestui sezon, dar că mai speră încă la rămânerea în primul eşalon.

"Înainte de ultima etapă şanse de a mai rămâne în prima ligă pe criteriul sportiv sunt foarte puţine. Dar ele există şi nu vom abandona lupta până în ultima clipă. Nu este nici un fel de tragedie dacă vom retrograda. De multe ori este bine să faci un pas înapoi pentru a analiza toate greşelile pe care le-am făcut, să ne reorientăm, să facem o echipă tânără şi de perspectivă şi să avem ca obiectiv revenirea pe prima scenă fotbalistică", a spus Condescu.

Condescu susţine însă că Pandurii mai are şanse de a evita retrogradarea şi dacă o altă echipă nu primeşte licenţa pentru ediţia viitoare a Ligii I. "Sunt două posibilităţi de a rămâne în prima ligă, prima pe criteriul sportiv şi a doua pe criteriul administrativ. La acest capitol noi ne-am făcut datoria şi am obţinut licenţa pentru a putea evolua şi în sezonul 2010-2011 în Liga I", a menţionat Marin Condescu.

Pandurii a scăpat de retrogradare pe criterii de licenţă în 2006, când i-a locul Sportului Studenţesc, retrogradată din cauza neachitării unor datorii.

×
Subiecte în articol: redactie