x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pansament moral

Pansament moral

de Mihai Igirosanu    |    08 Oct 2007   •   00:00

La prima apariţie după eliminarea ruşinoasă din turul 1 al Cupei UEFA, Dinamo a obţinut o victorie lejeră in faţa unei echipe gălăţene cu o ofensivă plăcută dat cu o defensivă de liga a treia. Perechea Dănciulescu - Bratu s-a distrat in ploaie contra unor fundaşi de lemn.

Dinamo - Oţelul 6-1

La prima apariţie după eliminarea ruşinoasă din turul 1 al Cupei UEFA, Dinamo a obţinut o victorie lejeră in faţa unei echipe gălăţene cu o ofensivă plăcută dat cu o defensivă de liga a treia. Perechea Dănciulescu - Bratu s-a distrat in ploaie contra unor fundaşi de lemn.

In prezenţa a doar circa 1.000 de suporteri, elevii lui Walter Zenga au avut emoţii doar un sfert de oră, după golul marcat de oaspeţi, prin bulgarul Jelev. La pauză, meciul era deja rezolvat, prin golurile lui Moţi, Bratu şi Dănciulescu, din penalty. Din cauza regulamentului de fotbal, chinul gălăţenilor a mai continuat incă peste 45 de minute, o "dublă" a lui Dănciulescu şi incă o reuşită a lui Bratu reparănd moralul unei echipe ieşite pe uşa din dos a Europei fotbalistice. Â

Â

AMBIŢIE. După meci, uitănd de eşecul din Cupa UEFA, antrenorul lui Dinamo, Walter Zenga a stabilit obiectivul pentru următoarea perioadă, supralicitănd o victorie in faţa unui adversar inert. "Era ultimul meci inaintea pauzei şi era necesar să invingem. Dinamo a revenit in lupta pentru titlu, am jucat bine şi in Suedia şi am căştigat, dar din păcate doar cu 1-0. Imi pare rău pentru noi că nu ne-am calificat mai departe, dar ne-am revenit şi sunt măndru de toţi. Am venit aici să fac treabă bună, e bine că ne-am apropiat de contracandidatele la titlu şi este timp să ajungem şi mai aproape de ei şi să ne instalăm in fruntea clasamentului", a declarat tehnicianul italian al trupei din Ştefan cel Mare.

Â

DEMISIE? Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş a declarat după meci că vina pentru infrăngerea din meciul cu Dinamo aparţine tuturor: "Cred că nu mai există comentarii la 6-1, poate doar la impresia artistică. Este păcat pentru că ne-am creat ocazii, dar am avut greşeli grave in apărare şi am primit foarte multe goluri. Toţi suntem vinovaţi, impreună cu mine, singurii care merită felicitaţi sunt suporterii noştri, care ne-au incurajat. Nu-mi vine să cred, nu mă aşteptam pentru că am inceput bine meciul, dar s-a produs un scurtcircuit. Este o victorie netă a gazdelor, nu poate fi pusă in discuţie. Nu ştiu ce se va intămpla cu noi, cu moralul nostru. Vom analiza situaţia şi poate este nevoie de un şoc. Ii vom pune pe scaunul electric. Nu vreau să plec, dar aceste rezultate te intristează, nu ştii ce să mai faci, mai ales că batem recordul rezultatelor negative. Săptămăna aceasta vom analiza obiectiv cele intămplate şi vom lua o decizie", a spus Grigoraş. (Mihai Igiroşanu)

×
Subiecte în articol: sport