x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Papura se lasa

Papura se lasa

06 Apr 2005   •   00:00

Dupa ce s-a lansat zvonul ca ar fi pariat impotriva echipei sale la meciul pierdut de Universitatea in fata Sportului, fostul international Corneliu Papura intentioneaza sa se retraga din activitate.



  • de DRAGOS STOICA, MARIO MORCOV

  • DARAMAT. Corneliu Papura este afectat de povestea pe care i-a tesut-o o publicatie din Bucuresti
    De parca situatia prin care trece Universitatea Craiova nu este deja dramatica, oltenii se confrunta acum cu un nou scandal. Capitanul Corneliu Papura intentioneaza sa abandoneze performanta, dupa ce a fost acuzat ca ar fi castigat la pariuri pe un buletin in care pariase pe victoria Sportului la Craiova.

    DEPRIMAT. Papura a absentat ieri de la antrenamentul programat de catre Marian Bondrea. "M-am pregatit, dar am facut-o singur, pentru ca n-as fi putut da ochii cu lumea dupa cele ce s-au spus despre mine. Sunt terminat din punct de vedere psihic. Voi vedea ce voi face, pentru ca nu pot ajuta Universitatea in starea pe care o am acum", a spus ieri fotbalistul. Acesta a admis insa ca va face deplasarea la Iasi, pentru meciul crucial pe care oltenii il vor sustine maine impotriva Politehnicii: "Nu cred ca am sa joc. Sa zicem ca am sa intru pe teren si gresesc o pasa sau cade un adversar langa mine si se da penalty. Cum se va uita lumea la mine?".

    SUSTINUT. Desi fotbalistul nu s-a pregatit ieri alaturi de colegii sai, la stadion au venit cateva zeci de suporteri, care i-au scandat numele pentru a-l incuraja. Totodata, ultrasii au scris doua mesaje pe gardurile arenei "Tineretului": "Ne-ai luat din A si ne duci in B, Staicule - lasa-ne!" si "Staicu, Mitrita, Badea, Mititelu - ati patat istoria Craiovei".

    PLESAN
    Antrenorul Universitatii, Marian Bondrea, va aborda meciul de la Iasi cu un nou sistem de joc. "Pana acum s-a mers pe 4-4-2, dar jucatorii de care dispun nu sunt pregatiti pentru asa ceva. Vom trece pe 3-5-2, se vede ca li se potriveste mai bine", a spus ieri tehnicianul. Mihaita Plesan va intra ca atacant, acesta fiind postul pe care internationalul a debutat pe prima scena, in urma cu patru ani, din aceeasi postura indeplinind la vremea respectiva si rolul de capitan al selectionatei de juniori.

    ×
    Subiecte în articol: sport