x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Paszkany: " Sper sa venim cu trei puncte de la Bordeaux"

Paszkany: " Sper sa venim cu trei puncte de la Bordeaux"

02 Oct 2008   •   00:00

"Multumesc publicului minunat, un adevarat al 12-lea jucator care a creat o atmosfera demna de marile arene europene. Ma simt foarte obosit, dar cred ca o sa stau sa vad meciul pe DVD, cu ochii telespectatorului, nu ai proprietarului CFR."



"Este foarte important acest punct, pentru ca tuturor echipelor le va fi greu sa remizeze cu Chelsea. Inainte de meci, as fi spus ca e un vis frumos sa remizam cu englezii, ma bucur pentru baieti, astfel de meciuri fac masura valorii. Chiar daca Chelsea a dominat teritorial, si noi am avut ocazii.

Multumesc publicului minunat, un adevarat al 12-lea jucator care a creat o atmosfera demna de marile arene europene. Ma simt foarte obosit, dar cred ca o sa stau sa vad meciul pe DVD, cu ochii telespectatorului, nu ai proprietarului CFR.

Cred ca acest punct va fi punctul care ne va duce mai departe in Liga! Sper sa venim cu trei puncte de la Bordeaux, e important sa nu pierdem. Daca vom reusi, avem o sansa foarte mare sa continuam in Liga Campionilor", a spus Paszkany la Protv.

CFR –Chelsea: 0-0 ● Cadu: "Pentru noi nu este o surpriză locul din clasamentul grupei"

"Am arătat că avem valoare în această seară. Chelsea este una din cele mai bune echipe din Europa şi noi am meritat pe deplin acest punct. Poate că alţii sunt surprinşi de rezultat, dar noi am muncit mult şi ne aşteptam să scoatem cel puţin un punct. Ne gîndim la locul trei. Ar fi senzaţional să ne clasăm şi mai sus".

×
Subiecte în articol: sport