x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Paul Schiaucu este suparat pe gazetari

Paul Schiaucu este suparat pe gazetari

05 Mai 2004   •   00:00

Presedintele clubului din Trivale, Paul Schiaucu, este deranjat de reactia dura a presei dupa ultimul meci al formatiei pregatite de Ion Moldovan, cand pitestenii s-au impus in fata unor „bancari cuminti".

SORIN ANGHEL, ADRIAN SIMION - Pitesti

Termenii ironici cuare a fost tratata victoria „eroica" a Argesului in meciul cu FC National au avut darul de a-l infuria pe presedintele clubului pitestean, Paul Schiaucu, altfel o fire foarte calma.

PACALICI. Conducatorul argesean considera ca imaginea clubului FC Arges a avut de suferit dupa ce presa centrala a pus accentul in comentariile sale pe noncombatul jucatorilor de la National, insinuand ca meciul a fost cedat de acestia in favoarea pitestenilor, aflati in subsolul clasamentului. „Am observat o anumita tenta a cotidianelor centrale data meciurilor echipei FC Arges, pe care nu o inteleg. Daca pierdem suntem criticati, iar daca invingem n-am facut-o corect. Eu cred ca FC Arges a ajuns sa deranjeze pe cineva din moment ce suntem atacati mereu", a declarat Schiaucu.

SFATURI. Presedintele lui FC Arges a luat-o razna si a inceput sa dea sfaturi pentru ziaristi. „Ce m-a deranjat cel mai tare este ca nu s-a facut o analiza concreta a cauzelor care au dus la acest scor, si anume lipsa din echipa lor a catorva piese de baza si determinarea jucatorilor nostri, dornici de a scoate echipa din subsolul clasamentului", a comentat pitesteanul. Schiaucu nu intelege cum de s-a ajuns la o asemenea interpretare, care nu a fost data si altor echipe care au izbutit rezultate surpriza, FC Brasov sau Farul.

Presedintele clubului FC Arges se bucura de sprijinul PSD

Presedintele clubului FC Arges, Paul Schiaucu, este un om lipsit de influente in lumea fotbalului romanesc. El a fost ales in fruntea gruparii din Trivale in anul 2002, in locul lui Victor Jigman, care s-a retras atunci. Inainte de a fi ales presedinte, Schiaucu a fost un simplu membru in Consiliul de Administratie. Alegerea sa a fost influentata de sprijinul de care se bucura acesta din partea PSD, dar si pentru ca la acea vreme a ajutat financiar echipa antrenata acum de Moldovan. Paul Schiaucu mai ocupa in prezent functia de vicepresedinte al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Autovehicule din Romania. Functia lui Schiaucu la FC Arges este una mai mult decorativa, Viorel Ilinca, cel care ocupa functia de director executiv, fiind cel care ia deciziile importante.

×
Subiecte în articol: sport argeş schiaucu