x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pe viaţă şi pe moarte

Pe viaţă şi pe moarte

de Mihai Igirosanu    |    17 Aug 2007   •   00:00
Pe viaţă şi pe moarte
Sursa foto: VIKTOR DRACHEV/

Remiza inregistrată pe micuţul stadion din Borisov, 2-2 cu BATE, l-a supărat pe antrenorul Stelei, Gică Hagi, dar i-a şi montat pe ex-sovietici in vederea returului de la 29 august, de la Bucureşti.

STEAUA - Bieloruşii promit război la Bucureşti


Remiza inregistrată pe micuţul stadion din Borisov, 2-2 cu BATE, l-a supărat pe antrenorul Stelei, Gică Hagi, dar i-a şi montat pe ex-sovietici in vederea returului de la 29 august, de la Bucureşti.

La căteva ore după incheierea meciului, pe lăngă criticile aduse jucătorilor, Hagi a deplăns şi lipsa de şansă din ultimele secunde.

CONSIDERAŢII. "Am făcut o primă repriză destul de proastă, in care ne-am lăsat surprinşi de adversari. Am intrat pe teren destul de increzători şi toată lumea credea că va fi foarte uşor. Am intălnit o echipă care stă foarte bine in teren, care incearcă să joace fotbal şi a făcut-o atăt căt a putut. In a doua repriză am intrat foarte bine in joc, am reuşit să egalăm, am fost primii la minge, dar a venit ultima secundă cu ghinion şi am fost egalaţi", a spus Hagi.

AMENINŢĂTOR. Intr-un interviu apărut ieri in cotidianul The Telegraf, antrenorul celor de la BATE Borisov, Igor Kriuşenko, a incercat să prefaţeze returul din Ghencea. "Echipa mea a intrat pe teren cu demnitate, nelăsănd adversarei şansa de a-şi face jocul. Am jucat de la egal la egal cu Steaua, care era favorită. Şi noi, şi ei am dat goluri din faze fixe. Am egalat in ultimul minut de prelungiri, dar dezamăgirea rămăne. Oricum, avem in continuare şanse de calificare. Totul se va decide la Bucureşti, unde ii promitem Stelei o luptă pe viaţă şi pe moarte". In replică, managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a declarat: "Dacă nu primeam acel gol in minutul 93, obţineam o victorie care ne asigura calificarea in proporţie de 99,9%".

Golanski ratează returul

Fundaşul polonez al Stelei, Pawel Golanski, nu va avea drept de joc pentru manşa a doua cu BATE Borisov din cauza cumulului de cartonaşe galbene. Golanski a primit primul avertisment in meciul de la Lubin, cu Zaglebie, dar şi in partida cu BATE de la Borisov. Mai mult ca sigur, Hagi va apela la Petre Marin pe dreapta şi la Neşu pe stănga.

Au sosit in tăcere

Delegaţia Stelei a revenit in Romănia in cursul nopţii de miercuri spre joi, in jurul orei 2:00, dar jucătorii şi antrenorul Gică Hagi, vizibil obosiţi şi supăraţi, au evitat să ofere vreo declaraţie. Mai mult, cănd a ieşit din terminalul sosiri, Hagi s-a grăbit către maşina personală, evitănd contactul cu reprezentanţii mass-media. Şi la finele meciului de la Borisov jucătorii au păstrat tăcerea, singurul care a vorbit fiind căpitanul Mirel Rădoi. "Calificarea se termina la 2-1, pentru că nu bătea BATE la Bucureşti cu 2-0, dar acum le-am dat speranţe. Această relaxare cu care am venit aici nu a fost bună. Nu suntem afectaţi deloc nici fizic şi nici psihic. Meciul cu CFR va fi altfel şi va fi şi o altă miză", a declarat Rădoi.

EXPLICAŢIE

"Suntem singura echipă din Romănia care a jucat şase meciuri in 16 zile. E un efort mare, suntem la inceput de an. Nu e uşor să joci din trei in trei zile, sunt foarte multe meciuri şi nu ai timp de refacere"

Gică Hagi antrenor Steaua

Â

Liga 1, etapa 4

Azi

18:00 (Kanal D)

FC Unirea - Poli Ştiinţa Timişoara

Arbitri: A. Deaconu - M. Savaniu, D. Roşu

19:30 (Telesport)

Poli Iaşi - Gloria Buzău

Arbitri: T. Lajos - S. Caia, O. Maier

Măine

17:00 (Telesport)

FC Vaslui - Gloria Bistriţa

Arbitri: M. Drăgănescu - Ad. Vidan, C. Fecioru

18:00 (Naţional TV)

Pandurii - "U" Craiova

Arbitri: Al. Tudor - Cr. Nica, V. Marinescu

20:45 (Antena 1)

Dinamo - Dacia Mioveni

Arbitri: T. Crăciunescu - Ed. Ungureanu, D. Hărlab

Duminică

17:00 (TVR 1)

UTA - "U" Cluj

Arbitri: L. Danşa - Z. Szekely, D. Iliescu

18:45 (Naţional TV)

Rapid - Oţelul

Arbitri: V. Berbecaru - M. Nagy, Fl. Păunescu

19:00 (Telesport)

Farul - Ceahlăul

Arbitri: I. Serea - N. Marodin, D. Burloiu

20:30 (Kanal D)

CFR Cluj - Steaua

Arbitri: Aug. Constantin - Ed. Dumitrescu, I. Onicaş

Â

Clasament

 1. Steaua                  4-1      9p

 2. Poli St. Timişoara  8-4      7p

 3. Dinamo                5-3      6p

 4. FC Vaslui             6-4      5p

 5. Gl. Bistriţa            6-5      5p

 6. Rapid                   4-3      4p

 7. CFR Cluj             3-2      4p

 8. U.Urziceni            7-7      4p

 9. UTA                    4-4      4p

10. Pandurii                3-4      4p

11. U Craiova            5-2      3p

12. Ceahlăul               5-5      3p

13. Oţelul                   3-4      3p

14. Poli Iaşi                3-5      3p

15. "U" Cluj               3-4      1p

16. D Mioveni            3-5      1p

17. Gl. Buzău             1-6      0p

18. Farul                    0-5      0p

Etapa următoare: Vineri (24 august): Ceahlăul - Poli Iaşi (19:30, Telesport), Farul - Dinamo (20:15, Naţional TV), "U" Craiova - Unirea Urziceni (20:30, Kanal D); Sămbătă (25 august): Oţelul Galaţi - UTA (17:00, TVR 1), "U" Cluj - FC Vaslui (18:00, Telesport), Gloria Buzău - CFR Cluj (18:00, Naţional TV), Steaua - Pandurii (20:45, Antena 1); Duminică (26 august): Gloria Bistriţa - Dacia Mioveni (17:00, Telesport), Poli Ştiinţa Timişoara - Rapid (20:30, Kanal D).

Â

×
Subiecte în articol: sport arbitri Gheorghe Hagi