x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Pedrazzini, confirmat

Pedrazzini, confirmat

de Jurnalul National    |    03 Oct 2007   •   00:00
Pedrazzini, confirmat
Sursa foto: Gazeta sporturilor/

Deşi s-a intălnit luni seară cu Cosmin Olăroiu, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri că antrenorul italian Massimo Pedrazzini va rămăne pe banca tehnică a Stelei indiferent de rezultatul meciului de aseară cu Arsenal.

Deşi s-a intălnit luni seară cu Cosmin Olăroiu, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri că antrenorul italian Massimo Pedrazzini va rămăne pe banca tehnică a Stelei indiferent de rezultatul meciului de aseară cu Arsenal. Este pentru a doua oară, intr-un timp extrem de scurt, cănd patronul il confirmă pe Pedrazzini, după remiza de la Arad.

NEGARE. "Nu am discutat nici un cuvinţel cu Olăroiu despre o posibilă revenire in Ghencea, pentru că Steaua are antrenor. Probabil că Pedrazzini va deveni campion de toamnă şi poate chiar campion la finalul sezonului", a declarat Becali după intălnirea de taină cu Olăroiu. Tehnicianul a revenit luni seară in Romănia din Arabia Saudită, avănd programat următorul meci cu actuala sa echipă, Al Hilal, abia la 18 octombrie. "Vrăjeală. Nu se pune problema de aşa ceva. Eu am un contract ferm cu Al Hilal, care nu are clauză de reziliere şi deci nu poate fi anulat. Mai mult, nici arabii nu vor să-mi dea drumul, iar suporterii mă iubesc. Chiar şi după ce echipa a fost eliminată din Liga Campionilor Asiei m-au incurajat. Nu am nici o problemă la Al Hilal, am avut un ghinion fantastic cu eliminarea", a spus Olăroiu. Avem următorul joc la 18 octombrie, aşa că le-am dat trei zile libere fotbaliştilor mei şi am dat o fugă pănă acasă. Am nişte probleme personale de rezolvat aici. Mai de mult am făcut o operaţie dentară care acum trebuie finalizată", a mai ţinut să precizeze fostul antrenor stelist.

×
Subiecte în articol: sport