x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Penescu rămâne în arest

Penescu rămâne în arest

14 Mai 2010   •   00:00
Finanţatorul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, şi fostul director al societăţii PIC, Liviu Făcăleaţă, rămân în arest, după ce magistraţii Curţii de Apel Piteşti au respins, vineri, ca nefondate, recursurile formulate de aceştia la decizia arestării preventive dată de Tribunalul Argeş.

Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă, însoţiţi de avocaţi, au asitat la şedinţa de judecată, ambii cerându-le magistraţilor punerea în libertate întrucât se consideră nevinovaţi.

Penescu s-a arătat nedumerit fiindcă la prima arestare, cea din 2009, a mai fost întrebat despre arbitrii Ionică Serea şi Marius Martiş, însă atunci "procurorii nu au luat atunci nici o măsură în acest caz".

"Eu am mai fost întrebat şi anul trecut când am fost arestat despre Serea şi despre Martiş şi nu înţeleg de ce nu s-a lămurit atunci această problemă şi s-a deschis abia acum un nou dosar. Eu sunt nevinovat, iar în ceea ce priveşte discuţiile interceptate pe telefon şi prezentate de procurori în care eu îi spun lui Liviu Făcăleaţă să se ducă la Focşani cu merinde trebuie să vă spun că nu era vorba despre bani, ci era vorba de o femeie", a spus Penescu.

Penescu şi Făcăleaţă au părăsit sediul Curţii de Apel după aproximativ două ore, fiind duşi sub escortă în arestul Poliţiei Judeţene Argeş. Decizia Curţii de Apel Piteşti este definitivă.

×
Subiecte în articol: redactie