x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Peseiro nu a ieşit din corzi

Peseiro nu a ieşit din corzi

de Marius Mihalcea    |    18 Oct 2008   •   00:00
Peseiro nu a ieşit din corzi

Succesul obţinut joi în "16-imile" Cupei României în faţa Petrolului, 3-2, după prelungiri, primul după şapte meciuri de secetă, nu a avut darul de a detensiona atmosfera din Giuleşti.



Succesul obţinut joi în "16-imile" Cupei României în faţa Petrolului, 3-2, după prelungiri, primul după şapte meciuri de secetă, nu a avut darul de a detensiona atmosfera din Giuleşti.
Rapidul nu mai sperie pe nimeni, însă portughezul Jose Peseiro se încăpăţânează să rămână la timona echipei, chiar dacă este contestat vehement din mai toate părţile.
"Anul ăsta nu mai avem cum să ne revenim. Vai de capul nostru. Mă uitam la Pitbull ăsta săracul, se vede că are voinţă, că vrea să facă ceva, îl aplaudă lumea, dar nu are faţă de Rapid. Eu, dacă eram în locul lui Peseiro, plecam de mult, nu mai contau nici bani, nici nimic. Ar trebui să fie mulţumit cu cei 600.000 de euro pe care i-a luat în patru luni", a spus fosta glorie a giuleştenilor, Rică Răducanu. Fost jucător al grupării de lângă Podul Grant, Dănuţ Lupu l-a pus şi el la zid pe tehnicianul lusitan: "Cu Peseiro pe bancă, Rapid nu are nici o şansă. Cu lotul pe care îl are la dispoziţie Peseiro, nu cred că Rapid intră în primele opt echipe. Dacă era antrenor, Peseiro pleca până acum. Înseamnă că îi plac banii, dacă a rămas. Numai că, dacă nu învinge Mediaşul, linia 14 de cale ferată e a lui".

AVERTISMENTUL LUI NAE MANEA
Directorul tehnic Nicolae Manea s-a abţinut să-l critice făţiş pe antrenor, dar a tras un semnal de alarmă. "Rapid nu joacă încă ce vrem noi, iar perspectivele nu sunt dintre cele mai bune. Mă aşteptam la un joc mai bun, dar noroc că a fost un meci de Cupă, am obţinut calificarea, asta e important. E periculos însă dacă jucăm aşa cu Mediaşul, care a dovedit de ce este în stare contra Timişoarei, deşi meciurile nu seamănă între ele", a declarat Manea la GSP TV după victoria chinuită cu Petrolul (3-2), conturată abia în prelungirile partidei. Oarecum în nota sa obişnuită, acţionarul George Copos s-a spălat pe mâini: "Sunt în Austria cu o echipă de arhitecţi şi nu vreau să mai vorbesc de Rapid, nu mă interesează. N-am văzut nici meciul cu Petrolul".

ÎN NOTA ECHIPEI
Folosiţi de Peseiro în meciul cu Petrolul în premieră în acest sezon, portarul Andrei Marinescu şi fundaşul central Ştefan Mardare nu au rupt gura târgului. "S-au achitat în mare parte de sarcini, dar au evoluat în nota echipei, nu au avut prestaţii senzaţionale", a spus Nae Manea. Chiar şi aşa, pentru că Pardo şi Elinton Andrade au dezamăgit până acum, iar Dani Coman, pe lângă faptul că este în conflict cu conducerea, este accidentat, Marinescu ar putea fi titularizat de Peseiro şi în meciul cu Gaz Metan. În schimb, Mardare este puţin probabil să fie utilizat şi contra medieşenilor în detrimentul unuia dintre Joao Paulo Andrade şi Ricardo Fernades.

×
Subiecte în articol: sport peseiro