x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Peseiro va sta pe banca

Peseiro va sta pe banca

de Marius Mihalcea    |    07 Aug 2008   •   00:00
Peseiro va sta pe banca

RAPID – CFR CLUJ
Antrenorul giulestenilor, care a fost eliminat de arbitru in meciul cu Farul, din etapa a doua a campionatului, va putea sta pe banca tehnica in partida de simbata contra campioanei CFR Cluj, portughezul fiind iertat ieri de Comisia de Disciplina a FRF.



RAPID – CFR CLUJ
Antrenorul giuleştenilor, care a fost eliminat de arbitru în meciul cu Farul, din etapa a doua a campionatului, va putea sta pe banca tehnică în partida de sîmbătă contra campioanei CFR Cluj, portughezul fiind iertat ieri de Comisia de Disciplină a FRF.

AVERTISMENT.
Trimis în tribună pentru proteste, Jose Peseiro (foto) a fost sancţionat de Comisia de Disciplină doar cu avertisment. Tehnicianul grupării de lîngă Podul Grant a beneficiat de clemenţă datorită faptului că s-a aflat la prima abatere şi pentru că, imediat după terminarea partidei de la Constanţa, i-a cerut scuze centralului Teodor Crăciunescu. Peseiro, care a fost însoţit la Casa Fotbalului de directorul general-adjunct al Rapidului, Grigore Sichitiu, nu a dorit să facă nici un comentariu pe marginea deciziei Comisiei de Disciplină, însă a părăsit sediul FRF cu o mină satisfăcută. Altfel, Ştefan Mardare, care a venit în Giuleşti în această vară de la FC Vaslui, şi-ar putea amîna debutul la Rapid după ce a suferit o contractură musculară la antrenamentul de duminică dimineaţă. Fundaşul a ratat şi primele două meciuri ale giuleştenilor din această stagiune, el fiind suspendat după cartonaşul roşu primit în ultima rundă a campionatului trecut, într-un meci disputat chiar împotriva actualilor săi coechipieri.

×
Subiecte în articol: sport