x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Petarde şi bolovani

Petarde şi bolovani

de Diana Scarlat    |    09 Mai 2009   •   00:00

Schimbul de "replici" dintre suporterii Stelei şi jandarmi a început aseară, înaintea meciului din Ghencea, în apropierea stadionului. Aproximativ 150 de fani ai Stelei au atacat forţele de ordine cu pietre, fumigene şi petarde, la intersecţia străzilor Titel Petrescu şi 1 Mai.



Răspunsul jandarmilor a fost prompt, cu gaze lacrimogene care le-au tăiat elanul suporterilor violenţi, câţiva dintre ei fiind reţinuţi. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, a declarat că suporterii şi-au motivat atacul prin imposibilitatea de a se intersecta cu grupul de fani ai echipei Dinamo.

De cealaltă parte a "baricadei", suporterii dinamovişti s-au deplasat fără violenţă până la stadionul Steaua, unde au ajuns cu aproape o oră înainte de meci, luând-o pe jos de-a lungul liniei tramvaiului 41, sub atenta supraveghere a jandarmilor. Doar unul dintre "câini" a fost reţinut, pentru torţele din dotare, ascunse în pantofi. Dar petardele tot au ajuns pe stadion, unde galeria Stelei le-a lansat pe teren chiar la începutul meciului, apoi spre galeria echipei adverse, care a răspuns mai greu, având mai puţine torţe în dotare.

×
Subiecte în articol: sport