x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Petre Marin: "CFR este 99,99% campioană"

Petre Marin: "CFR este 99,99% campioană"

12 Mai 2010   •   00:00

Căpitanul Stelei, Petre Marin, nu crede că CFR Cluj mai poate pierde titlul în acest sezon, ardelenii având un avantaj de trei puncte înaintea ultimelor două etape. "Eu cred că CFR este campioană. 99,99 la sută sunt campioni. Ei pot să facă eventul, au mai făcut-o şi mai pot să o facă", a spus veteranul Stelei într-o conferinţă de presă.

"La Steaua când nu se câştigă titlul este un an negativ. Totuşi, în vestiar este o atmosferă bună. Din păcate pentru noi, atât s-a putut în acest an. Dacă suporterii erau alături de noi, poate altele erau rezultele în acest campionat", a mai spus Petre Marin.

Fundaşul, care în luna septembrie va împlini 37 de ani, doreşte să mai joace încă un sezon la gruparea din Ghencea. "Eu vreau să rămân cel puţin încă un an la Steaua, dar nu depinde de mine. Antrenorul care va veni, conducerea, patronul trebuie să decidă. Eu mai am până la 30 iulie contract cu Steaua, voi avea timp să văd ce am de făcut în viitor. Important pentru mine e că încă îmi doresc să mai joc", a explicat Petre Marin.

×
Subiecte în articol: redactie