x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Petrecere de adio în Giuleşti

Petrecere de adio în Giuleşti

de Mihai Igirosanu    |    14 Dec 2009   •   00:00
 Petrecere de adio în Giuleşti
Sursa foto: David Moldovan/Intact Images

La o zi după ultima partidă a sezonului, 1-1 la Bistriţa, rapidiştii au petrecut sâmbătă seară la un han din apropierea Bucureştiului. Remiza din Liga 1 a fost ultimul meci pe banca tehnică pentru Nicolae Manea, care şi-a anunţat demisia.

Jucătorii şi antrenorii echipei de lângă Podul Grant au fost cinstiţi de patronul Hanului Vlăsia, Nicu Cristescu, un rapidist înfocat, dar giuleştenii nu au uitat de faptul că George Copos le este dator. "Nu contează cine plăteşte, domnul Copos trebuie să-şi ţină promisiunea şi luni să le dea banii jucătorilor, în rest ne descurcăm noi", a declarat Nae Manea.

Atmosfera la petrecerea de sfârşit de sezon a alb-vişiniilor a fost întreţinută de dansatoare aduse de la Moscova. Singurul absent a fost fundaşul stânga muntenegrean Vladimir Bozovici, neinclus nici în lotul pentru întâlnirea de vineri, cu Gloria Bistriţa. "Nu m-am certat cu el. Nu a venit la petrecere pentru că e răcit, de asta a şi lipsit de la Bistriţa", a explicat Nicolae Manea. "Am fost foarte nervos din cauza unor probleme personale şi am stabilit cu domnul Manea că e mai bine să nu joc în ultima etapă", a dezvăluit la rândul său Bozovici.


"NIMIC NU MĂ POATE CONVINGE SĂ RĂMĂN!"

Antrenorul din acest final de campionat, Nicolae Manea, a anunţat că renunţă la funcţia de antrenor, dar ar putea rămâne în continuare director tehnic. "Nimic nu mă poate convinge să rămân la Rapid. Atât cât am stat aici, am reuşit să rămân neînvins şi eu cred că e un lucru bun. E o tevatură, nu cred că George Copos va vinde echipa."

Referitor la meciul de la Bistriţa, Nae Manea a declarat: "Avem o echipă tânără, de viitor. Am avut câţiva suspendaţi care ne-au lipsit, cu toate acestea am reuşit un rezultat bun. Chiar mă gândeam cu nostalgie, am jucat cinci ani aici, la Bistriţa, am făcut parte din echipa care a promovat, şi mă întrebam: «Eu să fiu ăla care-i bagă în B acum?». Gloria e într-o situaţie dificilă, însă cu toate acestea consider că am cucerit un punct. La golul lor a fost o greşeală de-a noastră. Le mulţumesc jucătorilor pentru angajament".


COPOS PROMITE CĂ VINDE

Patronul Rapidului, George Copos, a ţinut să confirme că va vinde clubul până la finele acestui an. "Decizia mea de a pleca e luată încă din 2008, dar important e că las o echipă întinerită, cu plus 7 la adevăr. Sunt convins că domnul Stache, care este un om foarte pasionat şi hotărât să facă lucruri bune la Rapid, va fi dispus să cumpere 3 jucători. Cu aceştia Rapidul poate câştiga campionatul. Până la sfârşitul acestui an, cel târziu, se va încheia vânzarea Rapidului."
Copos a afirmat că noul proprietar nu ar trebui să schimbe cuplul de antrenori Nicolae Manea - Ciprian Panait, deoarece "au făcut extraordinar de mult pentru Rapid".

×
Subiecte în articol: sport