x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Piţurcă, în vizită la palat

Piţurcă, în vizită la palat

07 Mai 2010   •   00:00

Tehnicianul Victor Piţurcă i-a făcut vineri o vizită lui Gigi Becali la imobilul acestuia din Aleea Alexandru, la discuţiile dintre cei doi asistând şi fostul impresar Ioan Becali. "Piţurcă este prietenul meu, a venit să bea o cafea, Steaua are antrenor. Nu se ştie dacă pleacă Stoichiţă de la Steaua. Când vorbesc nu e bine, de acum nu mai vorbesc", a spus patronul grupării din Ghencea.

Întrebat dacă îi va invita şi pe alţi potenţiali antrenori ai Stelei la o cafea, Becali a răspuns: "Depinde, pentru că sunt unii oameni, dacă bei cafeaua cu ei şi mai bei încă o cafea cu alţii, nu mai vin la a doua. Sunt unii foarte orgolioşi".

Finanţatorul Stelei a mai spus că din sezonul următor nu va mai avea treabă cu fotbalul, antrenorul urmând să răspundă de transferurile de jucători, precum şi de rezultatele echipei.

"Mai fac eu transferuri? De acum cine vine antrenor răspunde, nu mă interesează. Eşti plătit în funcţie de rezultate, iei campionatul, un milion primă. Nu iei, nu iei primă. Tu faci transferuri, tu faci tot. În afară de salariu, dacă nu faci performanţă, asta e. Gata, eu nu mai fac nimic, cravata la gât, batista la piept, la meci şi cu asta basta. Aşa frumos şi vin la meci, nu mai am treabă cu fotbalul. Salariul va fi normal de 250-300.000 maxim şi prima de campionat 1 milion şi nu mă mai intereseză", a spus finanţatorul.

Becali a declarat, luni, că se gândeşte la patru tehnicieni pentru funcţia de antrenor al Stelei din sezonul viitor, printre aceştia numărându-se şi Victor Piţurcă.

"Nu am discutat absolut nimic despre Steaua. Este posibil orice din vară. Se va afla la momentul potrivit. Deocamdată nu se poate vorbi nimic de Steaua", a declarat şi Piţurcă la finalul întâlnirii pe care a avut-o cu Becali.

×
Subiecte în articol: redactie