x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport POLI IAŞI – RAPID 1-2/Jose Peseiro se ţine tare

POLI IAŞI – RAPID 1-2/Jose Peseiro se ţine tare

de Marius Mihalcea    |    01 Dec 2008   •   00:00
POLI IAŞI – RAPID 1-2/Jose Peseiro se ţine tare

Tehnicianul portughez este hotărât să-şi ducă până la capăt mandatul la cârma grupării de lângă Podul Grant, chiar dacă nici acţionarul principal, George Copos, şi nici suporterii nu-l mai vor în Giuleşti.



Mai mult decât atât, Jose Peseiro consideră că echipa sa nu şi-a spus încă ultimul cuvânt în privinţa luptei pentru titlu, deşi, cu tot cu cele trei puncte obţinute sâmbătă în Copou, giuleştenii au toate şansele să termine turul campionatului în afara locurilor ce duc în Cupa UEFA, Steaua şi CFR Cluj putând depăşi Rapidul în clasament la sfârşitul acestei zile. "Este o victorie care ne menţine cu şanse mari la titlu", a spus lusitanul la finalul partidei de la Iaşi. Peseiro a vorbit şi despre viitorul său la Rapid: "Ca antrenor, tot timpul te simţi în pericol. De aceea trebuie să fii puternic, iar eu am devenit mult mai puternic de când am venit în România. Voi rămâne la Rapid şi nu este adevărat că aş avea oferte din Grecia".

"MĂ BUCUR PENTRU PESEIRO"
Tot legat de acest subiect, directorul general demisionar al grupării feroviare, Constantin Zotta, care a rămas unul dintre puţinii susţinători ai lui Peseiro, a spus: "Nu ştiu dacă Peseiro va mai continua la Rapid. Nu pot să vă spun decât că el are contract cu Rapid încă un an şi jumătate". Oficialul giuleştean a admis însă că situaţia la echipă a rămas tensionată, chiar dacă Rapid a ajuns la şapte meciuri consecutive fără înfrângere: "Această victorie cu Iaşiul o dedic celor care nu au dorit să câştigăm azi. Mă bucur pentru Peseiro. Sunt mulţi pe lângă echipă şi în cadrul echipei care îşi doreau să pierdem acest meci. Dar am controlat jocul, deşi au fost multe decizii împotriva noastră".    

JUCĂTORII SUNT OPTIMIŞTI
"Suntem în grafic. Ne aşteaptă însă un retur în care trebuie să adunăm cât mai multe puncte. În acest tur puteam face mai multe, dar deseori am fost neatenţi, plus că am trecut şi printr-o perioadă mai dificilă", a declarat Ovidiu Herea. "Nimic nu este pierdut, pentru că avem în continuare şanse să prindem chiar şi unul din primele două locuri, de Liga Campionilor. Sper că în retur vom putea recupera handicapul de puncte ce ne separă acum de formaţiile clasate deasupra noastră",  afirmat căpitanul Vasile Maftei.


Ionuţ Popa: "N-am avut noroc!"

Antrenorul gazdelor a pus înfrângerea echipei sale pe seama neşansei. "Vreau să-mi felicit jucătorii, care au evoluat impecabil. Am dominat în cea mai mare parte a timpului şi am ratat trei ocazii mari prin Sfârlea, Viveiros şi Onuţ. Ăsta este fotbalul şi s-a adeverit faptul că pentru a câştiga îţi trebuie foarte mult noroc. Din păcate, am făcut doar 16 puncte în acest tur, ca şi anul trecut", a declarat Ionuţ Popa, care în ciuda înfrângerii a avut totuşi puterea să şi glumească: "Dacă am fi câştigat, i-aş fi dedicat victoria câinelui meu, Deco. Regret că nu am reuşit să învingem".


Peseiro, iar eliminat

Într-un meci extrem de tensionat, ce s-a soldat cu eliminările lui Naidin, de la Poli Iaşi, şi a lui Grigore, de la Rapid, Jose Peseiro a fost şi el trimis în tribune pentru a patra oară în acest campionat. "Am fost eliminat pentru că am depăşit spaţiul tehnic de trei ori. Am ales să merg la vestiare, şi nu în tribună, ca să nu agit şi mai mult spiritele", a spus portughezul.

×
Subiecte în articol: sport rapid peseiro