x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Aproape de o remiza istorica

Poli Timisoara - Aproape de o remiza istorica

18 Iul 2006   •   00:00

Amicalul dintre formatia lui Cristi Chivu, AS Roma, si Poli Timisoara s-a desfasurat in micuta localitate italiana Casterotto si s-a incheiat cu victoria romanilor, scor 1-0.

Amicalul dintre formatia lui Cristi Chivu, AS Roma, si Poli Timisoara s-a desfasurat in micuta localitate italiana Casterotto si s-a incheiat cu victoria romanilor, scor 1-0.

Fara vedetele Totti, De Rossi sau Perotta, dar cu Chivu si Panucci in primul "11", italienii au dominat prima repriza, dar s-au lovit de apararea bine organizata de antrenorul Sorin Cartu (foto). In repriza secunda, Luciano Spalletti a schimbat toata echipa in timp ce "Sorinaccio" nu a facut nici o modificare. Treptat, banatenii au cedat fizic, si normal a venit si golul marcat de tanarul nigerian Okaka, din minutul 79.

MULTUMIRE. Patronul timisorenilor, Marian Iancu, a spus ca este multumit de evolutia echipei. "M-a multumit partida, dar pe final s-a vazut ca nu le putem face fata italienilor. Se cunoaste mana lui Cartu, care e un foarte bun antrenor", a declarat Iancu. Acesta a spus ca Sorin Cartu il doreste la echipa pe internationalul paraguayan Roberto Acuna, care in prezent este legitimat la Deportivo La Coruna. Mijlocasul in varsta de 34 de ani a evoluat ca titular in toate cele trei meciuri ale Paraguayului la CM. Acesta ar putea fi cel mai important transfer din istoria clubului banatean.

EXIGENT
"Nu suntem pregatiti in proportie de 100%. Sunt multumit de jocul echipei, dar mai avem multe de facut. Mi-au lipsit si cativa jucatori, dar asta nu e o scuza pentru infrangere. Pana la startul campionatului mai e putin si sper ca pana atunci sa am tot lotul valid"
Sorin Cartu
antrenor Poli Timisoara

×
Subiecte în articol: sport