x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Mazilirea lui Salomir

Poli Timisoara - Mazilirea lui Salomir

de Vicentiu Neagoe    |    Daniel Stan    |    17 Oct 2006   •   00:00
Poli Timisoara - Mazilirea lui Salomir

Presedintele timisorenilor a rabufnit la finalul meciului cu FC National, scor 1-1, impotriva arbitrajului, considerand ca echipa sa a fost dezavantajata, fiindu-i refuzate doua penalty-uri.

Rezultatul jocului cu FC National l-a dezamagit pe Marian Iancu, acesta cerand excluderea din arbitraj a lui Marian Salomir. In acelasi timp, oficialul timisorean i-a certat pe jucatori si mai ales pe antrenorul Cartu.

ACUZE. La finalul partidei de pe stadionul "Dan Paltinisanu", Marian Iancu a tunat impotriva arbitrului care a revenit dupa o suspendare de doua etape, primita dupa meciul Steaua - Rapid. Initial, "centralul" clujean fusese oprit de la delegari pe termen nelimitat si exclus de pe lista FIFA. In cele din urma insa, CCA l-a iertat pe Salomir si l-a delegat la meciul de la Timisoara. "Nu ne-a acordat doua penalty-uri. Nu se poate asa ceva, a fost foarte aproape de faza, la trei metri, insa s-a facut ca nu vede. Nu este pentru prima data cand acest arbitru dezavantajeaza Poli, si-a mai cerut scuze public acum un an si jumatate. Cer excluderea din arbitraj a lui Marian Salomir", a declarat Iancu. Fazele incriminate de presedintele alb-violetilor l-au avut protagonist pe "bancarul" Panc. "In prima repriza l-a tras de tricou pe Mansour in careu, iar in cea de-a doua, l-a faultat pe Mircea Oprea tot in suprafata de pedeapsa", a comentat Iancu.

RETRAGERE. Acesta a amenintat ca, in cazul in care CCA nu va lua masuri drastice impotriva centralului clujean, Poli nu se va mai prezenta la meciurile din Liga 1. "Nu pot sa bag bani, iar el sa-si ceara scuze. Daca Salomir nu va fi scos din arbitraj, echipa mea nu se va mai prezenta la meciurile din campionat. Nu e doar o declaratie spusa la nervi, CCA sa ma incerce si o sa vada ce o sa se intample", a punctat Iancu.

DRAGOMIR. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, ii da dreptate oficialului timisorean. "Marian Iancu are motive sa fie suparat. Am vazut si eu meciul, iar prestatia lui Salomir a fost jalnica. Eu cred ca are probleme grave. Cred ca acum nu mai scapa de excluderea din arbitraj. Insa cei care trebuiesc condamnati sunt membrii Comisiei Centrale de Arbitri, care nu l-au sanctionat mai drastic atunci cand a trebuit", a declarat Dragomir. Pentru prestatia de la Timisoara, Salomir a primit nota de trecere din partea observatorului Octavian Streng.

×
Subiecte în articol: sport salomir