x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Poli Timisoara - Rapid / In cursa pentru titlu

Poli Timisoara - Rapid / In cursa pentru titlu

13 Aug 2006   •   00:00
Poli Timisoara  -  Rapid / In cursa pentru titlu

Nu numai Timisoara si-a propus sa intrerupa hegemonia echipelor bucurestene. In plus, antrenor pe Bega este Sorin Cartu, ultimul tehnician care a adus provinciei un titlu, cu 15 ani in urma.

Giulestenii vin la Timisoara intr-un moment nu prea fericit pentru ei. Esecul de la Sarajevo l-a facut pe antrenorul Razvan Lucescu sa recunoasca pasa neagra prin care trece echipa sa, dupa toate framantarile din aceasta vara.

AVANTAJ. Iar Poli poate profita de degringolada visiniilor, mai ales ca au un moral ridicat, in urma succesului de la Pitesti, din etapa trecuta. Nemaivorbind de visul timisorenilor, si nu numai al lor, de a pune frana gruparilor din Bucuresti si de a castiga campionatul. De altfel, Sorin Cartu, actualul antrenor al timisorenilor, reusea, in 1991, ultimul titlu al unei echipe din provincie, pe cand pregatea Universitatea Craiova. "Va fi un meci greu. Sigur Rapid va veni cu ambitie dupa esecul din Cupa UEFA", a declarat Cartu.

FRAMANTARI. De partea cealalta, Razvan Lucescu mai are o problema, anume: Artiom Karamian. Mijlocasul armean este suparat ca nu este titular si ca nimeni de la club nu il cheama sa discute prelungirea contractului, scadent in iarna. "O sa vorbesc peste o saptamana", a declarat Karamian. Un motiv in plus de framantare pentru tehnicianul rapidist. De asemenea, Lucescu junior a primit si vestea ca Ianis Zicu a fost implicat, vineri seara, intr-un accident de circulatie fara urmari grave, din fericire. Probabil din acest motiv, fostul dinamovist este anuntat incert pentru meciul de la Timisoara. In schimb, e posibil sa reapara Viorel Moldovan. Singura veste buna din ultimele zile pentru Razvan Lucescu ar putea veni din partea patronului George Copos, care ar fi batut palma cu patronul Sportului, Vasile Siman, pentru transferul internationalului Ionut Mazilu, cele doua cluburi urmand sa-l detina in coproprietate. Acesta ar urma sa se prezinte la echipa saptamana viitoare.

×
Subiecte în articol: sport