x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Promisiune neonorata

Promisiune neonorata

09 Aug 2004   •   00:00

Pentru prima data de la venirea la Universitatea Craiova, Mircea Rednic a folosit sistemul 4-4-2, dar incercarea sa de a dinamiza jocul era sa-i fie fatala.

VICENTIU NEAGOE - Craiova

Craiova si-a dorit foarte mult victoria la prima aparitie pe teren propriu in acest sezon, dar s-a lovit de opozitia peste asteptari a echipei constantene.

DEZILUZIE. Desi porneau cu mari ambitii in noul campionat, care mergeau chiar pana la cucerirea titlului, oltenii au o evolutie care lasa mult de dorit. Cu foarte multe noutati in lot, dintre care unele aduse chiar pe multi bani - vezi cazul lui Frunza - Universitatea a evoluat haotic, spre disperarea lui Rednic, care efectuase toate cele trei schimbari inca din minutul 60. Farul a venit in Banie decisa sa nu piarda, iar daca nu avea in fata un Guso in zi de gratie si un central care i-a refuzat un penalty clar, putea sa se intoarca la Constanta cu toate punctele.

ACUZATOR. La final, Rednic i-a acuzat din nou pe unii dintre jucatori, vizati fiind in primul rand Ionut Lutu, dar si capitanul Mihaita Plesan care a plans in vestiar, dupa meci, a plans in vestiar, dupa ce a fost huiduit de suporteri in momentul schimbarii. "Dupa meciul de la Pitesti am facut unele schimbari in echipa, dar m-am dovedit total neinspirat. Jucatorii mei, unii chiar cu oferte din strainatate, nu mai joaca nimic. Se gandesc mai mult la plecare. Altii se plang la conducere ca nu-i folosesc, iar cand ii trimit in teren nu mai fac nimic", i-a acuzat Rednic, voalat, pe Plesan si pe Lutu. De cealalta parte, tehnicianul echipei de pe Litoral, Petre Grigoras, a adaugat: "Nu putem spune ca Farul e pe val, pentru ca nu au trecut decat doua etape. Dar sunt foarte multumit de prestatia echipei in momentul de fata".

HALAL CONFERINTA

Mult asteptata conferinta de presa de la sfarsitul meciului a avut loc intr-un cadru mai mult decat derizoriu. Dupa ce au asteptat minute bune in fata salii de conferinte venirea celor doi antrenori, ziaristii au fost anuntati ca intrevederea cu acestia va avea loc in aer liber. Astfel, printre jandarmi, suporteri si vanzatori de seminte, tehnicienii celor doua echipe s-au facut greu intelesi. Explicatia organizatorilor a fost una hilara, cum ca aceasta ar fi fost dorinta lui Grigoras si Rednic. (Mario Morcov)

MISTER

Desi scorul nu era favorabil Universitatii, a parut surprinzator felul in care isi faceau datoria copiii de mingi. Acestia ori intarziau repunerea balonului in joc, ori trimiteau in teren mai multe baloane, ducand astfel la intreruperea meciului. Pana la urma, misterul a fost dezlegat. Toti copiii de mingi faceau parte din grupa pregatita de Aurica Beldeanu, fostul component al Craiovei Maxima, care l-a atacat dur pe Mircea Rednic, saptamana trecuta, intr-o emisiune la un post tv local. (Mario Morcov)

×
Subiecte în articol: sport