x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Protasov vrea doua goluri in Norvegia

Protasov vrea doua goluri in Norvegia

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    16 Aug 2005   •   00:00
Protasov vrea doua goluri in Norvegia

Antrenorul Oleg Protasov a declarat ca le va cere jucatorilor echipei Steaua sa inscrie de doua ori la Trondheim, in meciul cu Rosenborg, din man¾a a doua a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Sambata, Start Kristiansand - Rosenborg 5-2. Duminica, Steaua - FC National 4-0. Un mare contrast, in conditiile in care la Bucuresti, Steaua - Rosenborg a fost doar 1-1.

Victoria in fata Nationalului a fost prilejul perfect pentru antrenorul Stelei, Oleg Protasov sa-si monteze jucatorii inaintea returului cu Rosenborg, de martea viitoare. "Acest rezultat este un mesaj pentru Rosenborg", a spus tehnicianul Stelei.

SOLICITARE. "Este necesar sa inscriem la Trondheim. Le voi cere jucatorilor mei sa marcheze nu o data, ci de doua ori. Al doilea punct va fi victorios, sau daca nu, atunci va iesi un egal, care tot calificare inseamna", este declaratia lui Oleg Protasov aparuta ieri in ziarul ucrainean Sport Express.

REGRETE. Protasov a facut si o scurta referire la meciul tur cu Rosenborg, incheiat 1-1 in Ghencea. "Ca joc, am invins Rosenborg, am fost mai puternici, am avut mult mai multe ocazii, dar n-am inscris decat o data. Jucatorii sunt tineri si nu au destula experienta. Am condus timp de 85 de minute, apoi am cedat. A fost strigator la cer. Oaspetii au inscris la singura ocazie care au avut-o!".

NORVEGIENII RAMAN OPTIMISTI
Dupa ce a bifat o noua infrangere in campionat, 2-5 pe terenul surprinzatorului lider, Start Kristiansand, Rosenborg a ajuns la 6 puncte de retrogradare. Totusi, antrenorul Hogmo ramane optimist. "Chiar daca am pierdut, am fost mai agresivi ca niciodata. In a doua repriza jucatorii mei au aratat dorinta. Acum avem la dispozitie o intreaga saptamana pentru a pregati meciul cu Steaua". Protasov a explicat esecul norvegienilor: "Au fost obositi dupa meciul cu noi si au avut o zi in minus de odihna. Dar, pana la meciul direct ei nu mai joaca, in timp ce noi avem meciul de sambata, de la Timisoara".

LANDI CREDE IN CALIFICARE
Antrenorul Nationalului, Roberto Landi si-a schimbat punctul de vedere in privinta sanselor de calificare ale Stelei in grupele Ligii Campionilor: "Inainte de meciul tur cu Rosenborg nu eram convins ca Steaua se poate califica, dar dupa ce i-am simtit pe pielea mea, Steaua are toate atuurile sa intre in grupe. A avut patru-cinci ocazii clare, Rosenborg una, insa de aceea este frumos fotbalul. Totusi, Rosenborg a reusit un egal care ar putea cantari decisiv", a declarat Landi dupa infrangerea suferita duminica seara in Ghencea. El a spus ca abia acum l-a cunoscut pe Protasov: "A facut o echipa buna in Ghencea".

×
Subiecte în articol: sport protasov rosenborg