x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Protasov vrea intariri

Protasov vrea intariri

de Mihai Igirosanu    |    19 Iul 2005   •   00:00
Protasov vrea intariri

Campioana a revenit ieri din turneul de pregatire efectuat in Austria. Desi echipa a obtinut patru victorii din tot atatea meciuri, antrenorul Oleg Protasov pare inca nemultumit de forta ofensiva.

Bilantul ros-albastrilor in meciurile amicale a fost unul satisfacator, 2-1 cu Gorica, Wisla Cracovia si Zaglebie Lubin si 3-0 cu Ceske Budejovice. Cu exceptia celor de la Wisla, adversarele n-au fost de un nivel prea ridicat. In ultimul joc-test, in primul "11" au reaparut Radoi si Oprita, ambii refacuti.

LIPSURI. Antrenamentele lui Protasov au fost lungi si complexe, jucatorii caracterizandu-le drept cele mai dure din punct de vedere fizic. Desi nerostita, concluzia tehnicianului e aceea ca echipa resimte lipsa a doi-trei jucatori de valoare. In consecinta, ucraineanul a solicitat transferurile unui mijlocas, unui varf si a unui portar, achizitii pe care conducerea clubului i le-ar fi promis pana la primul meci din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, programat pe 27 iulie. Pe parcursul turneului austriac, Protasov a dat mult credit tinerilor Nesu, Litu, Simion sau Enescu. Echipa isi reia azi antrenamentele, iar joi va sustine un amical cu Gloria Buzau. Banii obtinuti din incasari vor fi donati sinistratilor din judetul Buzau.

ECHIPA NU E CONTURATA
Daca revenirea lui Radoi pare sa fi rezolvat problema in defensiva, unde Nesu pare sa fie preferat ca fundas stanga in dauna lui Petre Marin, linia de mijloc nu-l multumeste pe antrenor. In Austria, formulele pentru linia mediana au alternat, Protasov incercand sa gaseasca o formula in care sa nu se mai puna accent pe genul de jucator Dorinel Munteanu, tocmai plecat din Ghencea, el fiind interesat ca echipa sa fie dispusa sa realizeze ambele faze ale jocului. In ofensiva, Protasov isi mai doreste un jucator, deocamdata mizand pe un cuplu Iacob - Dica, Oprita fiind distribuit in linia mediana.

DE LA ATENA, IN IRLANDA
Oleg Protasov nu a revenit duminica seara in Romania, alaturi de lotul Stelei, el deplasandu-se direct la Atena, pentru a petrece doua zile cu familia si a rezolva unele probleme personale. Miercuri dimineata, antrenorul ros-albastrilor va pleca spre Dublin, acolo unde seara va fi prezent la meciul retur dintre Shelbourne si Glentoran, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, care va desemna adversara Stelei din turul 2. Protasov a urmarit deja inregistrarea meciului si a primit detalii de la presedintele executiv, Mihai Stoica, aflat in tribune la meciul tur, castigat de Shelbourne cu 2-1.

×
Subiecte în articol: sport protasov