x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rădoi: "Să fim pe primul loc la sfârşitul campionatului, nu de Paşte”

Rădoi: "Să fim pe primul loc la sfârşitul campionatului, nu de Paşte”

13 Mar 2008   •   00:00

Căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, joi, că l-ar mulţumi ca gruparea "roş-albastră" să fie pe primul loc până la finalul campionatului şi nu până de Pa



Căpitanul echipei Steaua, Mirel Rădoi, a declarat, joi, că l-ar mulţumi ca gruparea "roş-albastră" să fie pe primul loc până la finalul campionatului şi nu până de Paşte, aşa cum a afirmat finanţatorul Gigi Becali.

"Urmează meciul cu Unirea, care va fi greu ca toate celelealte, indiferent de numele adversarului, m-aş mulţumi ca la finalul campionatului să fim pe primul loc. Degeaba suntem acolo până de Paşte, dacă nu suntem şi la final. Nu ştiu dacă Unirea are un ascendent moral după victoria din tur, s-a uitat acel meci. Acum jucăm acasă, avem suporterii de partea noastră şi ne va fi mult mai greu. Fiecare meci care urmează e cel mai greu. Dacă învingem acum, o să spunem că următorul e cel mai greu. După cum aţi văzut, am avut probleme şi cu Iaşi, CFR şi Pandurii", a spus Rădoi.

Gigi Becali a declarat, luni, că îşi doreşte ca Steaua să ajungă pe primul loc până la Sărbătorile de Paşte (27 aprilie), iar pentru acest lucru echipa va trebui să câştige toate meciurile.

Mirel Rădoi a afirmat că Steaua are potenţial să obţină 12 victorii din tot atâtea meciuri rămase de disputat. "12 victorii din 12 meciuri e un obiectiv realizabil, pentru că avem potenţial, dar trebuie ca şi CFR să piardă, nu numai noi să câştigăm", a completat Rădoi.

Acesta a menţionat că nu mai este ciudat să-l vadă pe fostul manager Mihai Stoica la alte echipe. "Nu mai e ciudat să-l vedem pe Mihai Stoica la oaspeţi. A trecut o perioadă mai mare, imediat după a fost ciudat când l-am văzut la oaspeţi, dar acum ne-am obişnuit", a adăugat Rădoi.

Mirel Rădoi trebuia să participe, joi, pe chat-ul steauafc.com, dar serverul a picat deoarece mai mult de 10.000 de persoane au încercat să acceseze serverul în decurs de cinci minute.

"Îmi pare rău că s-a defectat tocmai la mine, trebuie un server mai mare, dar oricum mă bucură ideea acestui chat pentru că avem o relaţie specială cu suporterii", a spus Rădoi.

Partida Steaua - Unirea Urziceni, contând pentru etapa a 23-a a Ligii I, se va disputa, duminică, cu începere de la ora 20:30.

×
Subiecte în articol: sport rădoi