x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Răducioiu: "Sunt dezamăgit de Mutu"

Răducioiu: "Sunt dezamăgit de Mutu"

20 Mai 2010   •   00:00

Fostul internaţional român Florin Răducioiu l-a criticat pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, pentru greşelile pe care le-a făcut în afara stadionului, menţionând că este dezamăgit de comportamentul acestuia, informează site-ul calciomercato.it.

"Mutu e un mare jucător, unul dintre cei mai importanţi din istoria fotbalului românesc, are abilităţi tehnice deosebite, marchează goluri, dar nu este cel mai mare fotbalist al României. Comportamentul său i-a stricat imaginea nu doar în Italia, ci şi în România. A făcut lucruri pe care un profesionist nu-şi permite să le facă. Acum ştim adevărul despre ce a făcut şi cum afectează faptele sale clubul Fiorentina", a spus Răducioiu.

"Cu el pe teren în meciul de la München, cu Bayern, Fiorentina ar fi obţinut alt rezultat şi ar fi putut lupta pentru locul al patrulea în campionat. Nu ştiu care este viitorul lui Mutu, dar va avea regrete la finalul carierei. Eu sunt dezamăgit de comportamentul său", a mai declarat Răducioiu pentru Radio Toscana.

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină, şi ar urma să revină pe teren după 29 octombrie.

Mutu a mai fost depistat pozitiv la finalul anului 2004, pe vremea când evolua la clubul Chelsea Londra. În acea vreme, românul a fost suspendat şapte luni.

×
Subiecte în articol: redactie