x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID - Ce nu merge în Giuleşti

RAPID - Ce nu merge în Giuleşti

de Marius Mihalcea    |    24 Sep 2008   •   00:00
RAPID - Ce nu merge în Giuleşti
Sursa foto: Alex Nicodim/

După 0-0 la Braşov, Constantin Zotta, dar  şi Răzvan Lucescu au identificat, fiecare în parte, cauzele insucceselor giuleştenilor.



După 0-0 la Braşov, Constantin Zotta, dar  şi Răzvan Lucescu au identificat, fiecare în parte, cauzele insucceselor giuleştenilor.

Rapid nu a mai câştigat un meci de fix o lună de zile, de la acel 2-1 cu Dinamo, iar deaspra Giuleştiului s-au adunat nori negri. Directorul general al "vişiniilor" a pus lipsa rezultatelor pe seama indisponibilităţii unora dintre jucătorii lui Peseiro. "Ne convine sau nu, trebuie să recunoaştem că absenţele lui Bozovic, Costin Lazăr, Joao Paulo Andrade şi a lui Boya cântăresc foarte mult. Apreciez toţi jucătorii pe care îi avem, dar se pare că aceştia patru contează foarte mult pentru Rapid", a spus Constantin Zotta după remiza albă de la Braşov.

Între trecut şi prezent

Antrenorul grupării de sub Tâmpa, Răzvan Lucescu, care a cucerit cu Rapid două Cupe ale României şi a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA, a analizat şi el situaţia din tabăra feroviarilor. "Acolo s-a creat o euforie foarte mare după startul foarte bun de campionat şi oamenii n-au avut răbdare. Acum au căzut foarte de sus şi n-au ştiut cum să mai gestioneze situaţia. În campionat se poate întâmpla orice, dar la ei totul ia forma unei drame, chiar dacă mai sunt atâtea etape. La o echipă care îşi propune să facă performanţă trebuie să fie echilibru", a spus Lucescu jr. Acesta a făcut şi o comparaţie între actuala sa echipă şi cea cu care a obţinut cele mai mari succese din cariera sa de antrenor: "Pentru Rapid este păcat că sunt mulţi jucători individualişti. Joacă numai pentru ei. La Braşov jucăm doar pentru echipă. Jucătorii mei ştiu că nu trebuie să încerce să se pună pe primul plan, în locul echipei".  

Peseiro, la apel

Pentru jocul foarte slab al echipei din ultima vreme, Jose Peseiro va trebui să le dea explicaţii şefilor clubului. "Recunoaştem că este o dezamăgire. Eu acum nu sunt în ţară, dar când mă întorc, o să stăm de vorbă cu Peseiro. Şi eu, şi domnul Copos, Bunea, Toma, toţi. Pentru că nu există justificare când pierzi atâtea meciuri. Nu e chiar normal să pierzi acasă cu Urziceniul şi să faci egal cu Braşovul, când am adus atâţia jucători. O să discutăm şi o să vedem ce ne spune. Nu se pune însă problema să renunţăm la Peseiro", a spus principalul acţionar al feroviarilor, Fathi Taher.

×
Subiecte în articol: sport