x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID – CFR CLUJ 1-0 / Derby încheiat, război continuu

RAPID – CFR CLUJ 1-0 / Derby încheiat, război continuu

de Marius Mihalcea    |    12 Aug 2008   •   00:00
RAPID – CFR CLUJ 1-0 / Derby încheiat, război continuu

De pe teren la Disciplină

Giuleştenii au depus ieri un memoriu împotriva clujenilor Eugen Trică şi Sixto Peralta, care au fost implicaţi în incidentul cu Jose Peseiro şi asistentul acestuia, Pedro Caixinha, din minutul 87 al meciului.

Succesul obţinut sîmbătă seară de Maftei şi compania în faţa campioanei nu s-a dovedit îndestulător pentru şefii grupării de lîngă Podul Grant. Astfel, în loc ca aceştia să savureze victoria şi să treacă cu vederea altercaţia de la finalul partidei, managerul sportiv Cristian Costache a anunţat ieri că Rapid îi va reclama la Comisia de Disciplină a FRF pe jucătorii Eugen Trică şi Sixto Peralta.

MOTIVAŢIE.
"Vom face un memoriu împotriva fotbaliştilor de la CFR Cluj Eugent Trică şi Sixto Peralta precum şi a unor persoane din staff-ul tehnic al ardelenilor care au depăşit spaţiul tehnic atunci cînd s-au petrecut incidentele din finalul meciului de sîmbătă. Trică nu este la prima ieşire nervoasă de acest fel, iar cu ocazia acestui memoriu sperăm că se va mai linişti", a explicat Costache. În ceea ce-l priveşte pe asistentul lui Jose Peseiro, Pedro Caixinha, implicat la rîndul său în incident, directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a spus: "Caixinha va fi cu siguranţă amendat conform Regulamentului de Ordine Interioară al clubului. Dacă Peseiro va dori şi el să se amendeze este o altă problemă, dar noi nu-l vom sancţiona în nici un fel, pentru că nu considerăm că a făcut vreo greşeală, că are vreo vină". La un aut pentru CFR, în minutul 87, Peseiro a reţinut mingea în braţe şi a fost bruscat de Peralta. Argentinianul a fost apoi şi el împins de Caixinha, după care s-a format un meleu, meciul fiind întrerupt trei minute. În urma acestui incident, arbitrul Aurelian Bogaciu i-a sancţionat cu cartonaş galben pe Marius Constantin şi pe Dubarbier, iar Peseiro şi Caixinha au fost eliminaţi şi au urmărit restul partidei din gura tunelului care duce spre vestiare.

Balaci îl vrea pe ginerele Trică

Managerul general al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, a spus ieri că nu doreşte ca Eugen Trică, nimeni altul decît soţul fiicei sale mai mari, să fie suspendat pentru acest meci. "Eu aş dori ca Eugen să joace, iar Universitatea să cîştige. Ce este mai frumos decît să-ţi vezi copiii jucînd? Vreau ca Eugen să fie pe teren contra noastră, dar la acest meci o să ţin cu Universitatea", a spus fosta glorie a Ştiinţei. Programat în cadrul rundei a patra a Ligii 1, meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova va avea loc duminică, 17 august, pe Stadionul "Dr Constatin Rădulescu" (ora 21:45, GSP TV).

×
Subiecte în articol: sport