x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID – CS OTOPENI • În căutarea liniştii

RAPID – CS OTOPENI • În căutarea liniştii

de Marius Mihalcea    |    27 Oct 2008   •   00:00

Giuleştenii, aflaţi în pragul unui colaps istoric, vor întâlni azi, pe teren propriu, în epilogul rundei a 12-a, o formaţie ce s-a regăsit după startul dezastruos.



Cu Jose Peseiro suspendat, apoi reinstalat în funcţie, dar acum conducând o echipă ce pare că a rămas fără stăpân, pentru că, mai nou, George Copos şi Fathi Taher fug de club ca dracul de tămâie, la Rapid confuzia este supremă. O stare de fapt de care tehnicianul ilfovenilor, Marian Bucurescu, neînvins în ultimele patru runde, când, printre altele, a scos şi un egal mare pe terenul Stelei, vrea să profite.

"ACŢIONAR MAJORITAR E COPOS"
Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, a încercat să lămurească ieri cât de cât situaţia de la gruparea de lângă Podul Grant. "În momentul de faţă, în proporţie de 99,99%, acţionar majoritar al Rapidului este domnul George Copos. În această toamnă, clubul ar fi trebuit să fie preluat de domnul Fathi Taher, dar nu s-a mai întâmplat asta. Dacă nu se va mai face această tranzacţie, Rapid va încerca să-i dea domnului Taher banii pe care i-a investit dânsul în echipă", a afirmat Zotta ieri, în direct la GSP TV. "Peseiro a spus că nu a renunţat la lupta pentru titlu, însă îi spun că noi luptăm pentru evitarea retrogradării, iar de aici se înţelege că cele trei puncte puse în joc sunt foarte importante. Rapid este favorita acestei partide din punct de vedere al lotului de jucători şi al obiectivelor pe care şi le-au propus, însă noi trebuie să ne continuăm seria de meciuri fără înfrângere", a declarat Bucurescu. Mijlocaşul Otopeniului Vali Negru, fost jucător la Rapid, îşi doreşte ca actuala sa echipă să profite de nebunia din Giuleşti: "Acolo este o situaţie delicată, aşa cum nu a mai fost de mult timp, şi sper să continue şi la meciul cu noi. După aceea, giuleştenii pot să-şi revină".

×
Subiecte în articol: sport