x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID:Egal cu FC Sion, în primul amical

RAPID:Egal cu FC Sion, în primul amical

07 Iul 2008   •   00:00
RAPID:Egal cu FC Sion, în primul amical

În primul meci de verificare susţinut în cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează în Elveţia, la Anzere, echipa pregătită de Jose Peseiro a terminat sîmbătă la egalitate, scor 1-1, cu FC Sion, formaţie din prima ligă helvetă

În primul meci de verificare susţinut în cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează în Elveţia, la Anzere, echipa pregătită de Jose Peseiro a terminat sîmbătă la egalitate, scor 1-1, cu FC Sion, formaţie din prima ligă helvetă, care este antrenată de cunoscutul tehnician german Uli Stielike. Pentru Rapid a înscris fundaşul central portughez Ricardo Fernandes (foto dreapta) (’48), adus în această vară de la Nacional Madeira, gazdele restabilind egalitatea prin Adesinha (’71).

 
ALCĂTUIRE. Jose Peseiro a început meciul în formula: Marinescu – Săpunaru, Maftei, Ricardo, D. Bratu – N. Grigore, Herea – Răduţă, Spadacio, Cesinha – Boya. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Andrade, M. Constantin, Perjă, C. Lazăr, J. Cesar, Dobroiu şi Păun. Portarul Dani Coman şi jucătorii de cîmp Bozovici şi Joao Paulo au fost menajaţi. La meci a asistat şi Ştefan Mardare, jucător achiziţionat deunăzi de “vişinii” de la FC Vaslui. Rapid va susţine următorul meci de verificare miercuri, la Belfaux, în compania echipei Neuchatel Xamax. Altfel, cum Jose Peseiro îşi mai doreşte neapărat un atacant, giuleştenii au pus ochii pe grecul Nikolas Liberopoulos (32 de ani), de la AEK Atena.

×
Subiecte în articol: sport