x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RAPID – FC ARGEŞ 1-3 • Pardo(n) până când?

RAPID – FC ARGEŞ 1-3 • Pardo(n) până când?

de Daniel Stan    |    29 Sep 2008   •   00:00
RAPID – FC ARGEŞ 1-3 • Pardo(n) până când?

Giuleştenii au pierdut din nou pe mâna unui portar care i-a îndepărtat prematur din lupta pentru titlu. La final, antrenorul Jose Peseiro a fost băgat în şedinţă de George Copos şi Fathi Taher.



Giuleştenii au pierdut din nou pe mâna unui portar care i-a îndepărtat prematur din lupta pentru titlu. La final, antrenorul Jose Peseiro a fost băgat în şedinţă de George Copos şi Fathi Taher.

După primele trei etape, Rapid era echipa momentului. Acum nu mai este nimic. "Noi când mai câştigăm un meci?", au afişat fanii rapidişti un banner la începutul partidei, fluturând în acelaşi timp şi batiste albe. Iar teama tribunei s-a accentuat o dată cu startul jocului, ezitările din centrul defensivei ducând la deschiderea scorului de către piteşteni, după o pasă cu călcâiul a ivorianului Kamara şi un şut plasat al lui Dulcea (’11). "Demisia!" s-a auzit, timid totuşi. Era prea devreme. Sonorul a fost dat mai tare după o nouă gafă "marca Pardo", care a scăpat printre mâini un şut de la 30 de metri a lui Tameş (’21). "Afară din Giuleşti", au strigat suporterii. În acest timp, jocul conceput de Jose Peseiro producea zâmbete. Incisivitatea lui Pitbull, singurul jucător care a meritat tricoul vişiniu aseară, a readus speranţa (’38), dar era deja prea puţin pentru un public ce încă visa la titlu.

Robert Dumitru show

După pauză, în rol şi-a intrat "centralul" Robert Dumitru, care, în prima parte, nu a acordat un penalty clar Argeşului. Dacă poate fi acoperit la un gol perfect valabil al Rapidului, înscris de Joao Paolo (’48), semnalizarea eronată venind din partea asistentului Ionuţ Babadac, continuarea a fost sumbră. Avertizat cu un galben, Marius Constantin a fost iertat de trei ori de eliminare. Revenind la joc, Voiculeţ a "închis" meciul în urma unei alte gafe de adevărat bufon a lui Pardo (’81). Asta în timp ce Dani Coman, exilat la echipa secundă, se accidentează prin coclaurile eşalonului trei. "Ne-am dorit victoria şi am reuşit să profităm de situaţia mai delicată prin care trece Rapid", a declarat, la final, antrenorul piteştenilor, Ionuţ Badea. Pentru Rapid urmează Europa şi returul cu Wolfsburg, din Cupa UEFA. Antrenorul Jose Peseiro nu a venit la conferinţa de presă, în schimb secundul său a spus: "Îmi pare rău de rezultat şi de suporteri, dar cred în continuare în proiectul nostru. Echipa se va redresa".

Bani pentru Bozovici

După ce a anunţat că preferă să se pregătească alături de echipa secundă dacă nu i se rezolvă situaţia contractuală, Vladimir Bozovici s-a înţeles în cele din urmă cu oficialii giuleşteni. Astfel, fundaşului muntenegrean i s-a mărit salariul stagional de la 80.000 la 150.000 de euro, însă există anumite clauze pentru a încasa întregul "pot".

În aceste zile, conducerea Rapidului va discuta şi cu celălalt nemulţumit, atacantul Pierre Boya, care cere 300.000 de euro, faţă de 200.000 cât primeşte în prezent.

Wolfsburg a pierdut

Adversara "vişiniilor" din turul 3 preliminar al Cupei UEFA, VfL Wolfsburg, a pierdut aseară la Karlsruhe, scor 1-2, în etapa a a 6-a a campionatului Germaniei. Trupa lui Felix Magath a fost condusă cu 0-2, goluri Porcello (’51) şi Freis (’75), "lupii" revenind în joc prin Costa (’79), dar eliminarea lui Grafite i-a costat. La meci a asistat şi directorul general adjunct al giuleştenilor, Grigore Sichitiu.

×
Subiecte în articol: sport