x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - FCM BacAu 2-0 / Circul lui Lajos

Rapid - FCM BacAu 2-0 / Circul lui Lajos

18 Apr 2005   •   00:00

Jocul celor doua echipe a trecut in plan secund deoarece "centralul" Tiberiu Lajos a luat cateva decizii care nu sunt intalnite nici macar in campionatul judetean.

  • de SORIN ANGHEL
  • ANESTEZIAT. Ilyes (stanga) nu i-a dat prea multe sanse lui Ionut Matei (in cadere)
    In cursa de urmarire a Stelei, giulestenii au mai adunat cu greu 3 puncte. Acest lucru a declansat tensiune in randul celor din tribuna. CONFUZ. La nervozitatea spectatorilor a contribuit insa si arbitrul Tiberiu Lajos. Chiar daca rezultatul partidei nu i se imputa in nici un fel, "centralul" timisorean a uluit prin deciziile sale. Penalty-ul din care rapidistii au deschis scorul a fost dictat la o faza neclara. Probabil ca greselile comise la partida din tur l-au indemnat sa faca asta. Lajos a realizat usurinta cu care a pus mingea la var si nu a acordat penalty in finalul primei reprize, la un hent al lui Isac in suprafata de pedeapsa.

    CIRC. Mitanul secund a adus o cascada de gafe din partea arbitrului. In minutul 60, Marian Tanasa a cazut in careu dupa un duel cu Maftei, fara sa ceara ceva. Lajos a considerat simulare si i-a aratat bacauanului al doilea cartonas galben, dupa ce in prima repriza ii mai acordase unul. Timisoreanul nu a acordat o "indirecta" Rapidului atunci cand Ciprian Manea a retinut mingea primita cu piciorul de la Codreanu. In minutul 75, acelasi Codreanu a trimis mingea in aut pentru ca unul dintre bacauani sa primeasca ingrijiri medicale. Numai ca jocul a fost reluat tot de Codreanu, fara ca Lajos sa sesizeze greseala. Dupa cateva clipe de uluire, "centralul" a dictat repetarea aruncarii de la margine in favoarea Rapidului, pe motiv ca bacauanul nu a executat corect.

    COPOS, SUPARAT PE GALERIE
    Patronul Rapidului, George Copos, a urmarit prima repriza a meciului alaturi de fostul ministru de Externe, Mircea Geoana. Atitudinea galeriei rapidiste, care a scandat impotriva rivalilor de la Steaua si Dinamo, l-a deranjat pe vicepremier. "Imi doresc ca Rapidul sa intre in Europa, dar are o galerie urata", a spus la final Copos. In prelungirile partidei, liderul suporterilor giulesteni, Gigi Corsicanu, a anuntat ca Steaua este condusa la Craiova cu 1-0, moment in care stadionul a izbucnit in urale. Stirea a fost una falsa, golul oltenilor fiind anulat.

    ×
    Subiecte în articol: sport