x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Ovidiu Herea, operă de artă

Rapid - Ovidiu Herea, operă de artă

11 Aug 2007   •   00:00
Rapid -  Ovidiu Herea, operă de artă
Sursa foto: Gabi Arsenie/

După ce transferul tănărului mijlocaş de la FC Naţional la Steaua a căzut, singura variantă viabilă pentru Herea pare a rămăne tot gruparea din Giuleşti.

După ce transferul tănărului mijlocaş de la FC Naţional la Steaua a căzut, singura variantă viabilă pentru Herea pare a rămăne tot gruparea din Giuleşti. Interesul Rapidului de a-l inregimenta pe fotbalistul de 22 de ani a fost confirmat de secretarul general al clubului, Nae Manea: "Sper că poate pănă la urmă va ajunge la Rapid. Asta dacă se revine la prima ofertă pe care noi am făcut-o, cu nişte clauze care erau destul de avantajoase pentru clubul Progresul (n.r. - fosta denumire a lui FC Naţional). Rapid are oricum prima opţiune de cumpărare a lui Herea".

LICITAŢIE. Manea a comentat in termeni ironici toată tevatura creată in jurul jucătorului, cluburile interesate licitănd pentru el ca pentru un tablou semnat de Rembrandt. La răndul său, antrenorul Cristiano Bergodi a declarat că l-a dorit pe Herea in Giuleşti, cei doi colaborănd foarte bine pe vremea cănd italianul era la FC Naţional, dar nu crede că a existat cu adevărat o ofertă de

4 milioane de euro de la Gigi Neţoiu, pentru transferul acestuia la Mioveni. "Este un jucător pe care l-am cerut patronului, dar Rapid nu stă in Herea", a spus tehnicianul.

Vor trei puncte de la Cluj

După semieşecul din etapa a doua, 2-2 acasă cu Gloria Bistriţa, giuleştenii şi-au revenit din punct de vedere psihic şi privesc cu incredere spre partida din deplasare cu "U" Cluj, programată măine. "Este un meci foarte important, pentru că am pierdut două puncte cu Gloria Bistriţa şi vrem să luăm trei puncte de la Cluj. Ne respectăm adversarii, dar vrem să căştigăm, pentru a ne menţine in partea de sus a clasamentului. Băieţii vor trebui să fie motivaţi 90, 95 sau 100 de minute", a spus Bergodi, făcănd referire la faptul că echipa sa pierde puncte importante pe finalurile de meci din cauza lipsei de concentrare. "Nu mergem ca simpli spectatori. Clujenii vor fi motivaţi să căştige, vor da totul!", a spus şi căpitanul Vasile Maftei.

Sprijin pentru dinamovişti

Deşi a imbrăcat timp de şase ani tricoul lui Lazio Roma, echipa sa de suflet, Cristiano Bergodi crede in şansa lui Dinamo de a ajunge in grupele Ligii Campionilor. "Dinamo este o echipă bună şi are şanse cu Lazio, care nu este Inter sau Milan, ci o formaţie italiană ce trebuie luată in considerare. Dinamo poate face o figură frumoasă, poate chiar invinge", a declarat tehnicianul, care şi-a arătat disponibilitatea de a furniza informaţii despre laziali, dacă oficialii dinamoviştii ii vor cere ajutor. Pentru italian, rivalitatea dintre Rapid şi celelalte grupări bucureştene nu mai contează atunci cănd este vorba despre cupele europene, Bergodi dorindu-şi, cu sportivitate, ca atăt Steaua, căt şi Dinamo să meargă mai departe in Liga Campionilor.

×
Subiecte în articol: sport