x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid: Peseiro e alesul!

Rapid: Peseiro e alesul!

de Marius Mihalcea    |    04 Iun 2008   •   00:00

Portughezul Jose Peseiro este noul antrenor al giuleştenilor, club cu care el a semnat un contract pe doi ani, cu drept de prelungire pe încă un sezon.

Portughezul Jose Peseiro este noul antrenor al giuleştenilor, club cu care el a semnat un contract pe doi ani, cu drept de prelungire pe încă un sezon.

 
Lusitanul a fost prezentat oficial ieri, în cadrul unei conferinţe de presă des­făşurate la baza Pro Rapid, la care au mai participat cei doi ac­ţio­nari ai grupării de lîngă Podul Grant, Fathi Ta­her şi George Copos, preşedintele CA, Constantin Toma, şi directorul general Constantin Zotta. Pri­me­le cuvinte ale lui Peseiro au fost în limba ro­mână. “Bună ziua, Rapid!”.

 
MULŢUMIŢI. Oficialii rapidişti s-au declarat mulţumiţi de alegerea făcută şi nu au mai făcut vreo referire la Ladislau Bölöni, tehnician cu care s-au aflat în negocieri preţ de două luni. “Cred că am luat decizia corectă, Peseiro este persoana potrivită pentru Rapid, a venit cu inima la noi”, s-a limitat să spună Copos. “În sfîrşit a luat final telenovela legată de numele antrenorului Rapidului”, a declarat Taher. Ultima dată la Panathinaikos Atena, Peseiro (48 de ani) a mai antrenat la Sporting Lisabona, cu care în 2005 a ajuns în finala Cupei UEFA, pierdută cu 1-3 în faţa echipei ruse ŢSKA Moscova, şi a fost pentru un an, în sezonul 2003-2004, secundul conaţionalului său Carlos Queiroz la Real Madrid.

 

“Vreau să cîştig tot, la fel ca Mourinho”

“Patronii Rapidului mi-au prezentat un proiect cîştigător şi acesta a fost cel mai important lucru. Vrem să construim o echipă competitivă şi să cîştigăm tot.

M-au interesat condiţiile oferite şi mai puţin partea financiară. Nu am vorbit cu jucătorii portughezi de la Rapid, o să vorbesc cu toţi odată. Am văzut DVD-uri cu jucătorii Rapidului şi voi mai vedea şi altele cînd voi reveni din Portugalia la reunirea lotului. Cred în aceşti jucători de la Rapid, trebuie să le dăm încredere, aşa că nu vreau să vorbim acum despre alţi jucători. Cei mai buni jucători sînt cei de la Rapid, iar împreună cu aceştia îmi doresc să cîştig tot, la fel ca Jose Mou-rinho. La anul, CFR Cluj nu va mai cuceri titlul!”, a declarat Jose Peseiro. “Peseiro un antrenor cu nume, mă bucur că a semnat cu Rapid, iar eu personal am mare încredere în el”, a declarat Daniel Pancu. “Acum, după ce ne-am asigurat banca tehnică, avem în vedere achiziţionarea a cinci jucători”, a spus Taher.

×
Subiecte în articol: sport rapid peseiro