x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Posibil boicot visiniu

Rapid - Posibil boicot visiniu

de Mihai Igirosanu    |    19 Feb 2007   •   00:00
Rapid - Posibil boicot visiniu

In frunte cu presedintele George Copos, rapidistii continua sa-si manifeste nemultumirea fata de programarea la Craiova a meciului cu Poli Timisoara din etapa a 20-a.

Patronul gruparii de sub Podul Grant si-a stabilit astazi o intalnire cu antrenorul Razvan Lucescu, in urma careia giulestenii vor comunica decizia finala in privinta organizarii partidei contra banatenilor.

MISTERIOS. "Am stabilit o intalnire cu Razvan, in care vom discuta despre locul de disputare a meciului Rapid - Poli Timisoara. Veti avea o mare surpriza. Clubul Rapid nu isi va asuma raspunderea organizarii acestei partide. Cei care au luat aceasta decizie, cu programarea jocului la Craiova, ar trebuie sa isi faca probleme in aceasta privinta", a declarat George Copos la TVR 1.

STADION. Antrenorul Razvan Lucescu s-a exprimat si el extrem de transant despre aceasta situatie: "Nu este corect ceea ce incearca sa faca Liga, insa sper in continuare la o decizie corecta", a mai spus Razvan Lucescu. Tehnicianul alb-visiniilor si-a adus aminte ca echipa sa nu va avea unde sa joace in toamna, in cazul calificarii in Liga Campionilor. "Este o rusine ca, in 2007, o tara care a intrat in Uniunea Europeana sa-si puna astfel de probleme".

ALATURI DE TATA
Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a implinit sambata 38 de ani si a preferat sa-si petreaca week-end-ul alaturi de tatal sau. Razvan s-a deplasat in Elvetia, acolo unde Mircea Lucescu pregateste cu Sahtior returul cu francezii de la Nancy, din 16-imile Cupei UEFA. Tehnicianul vicecampioanei en titre va reveni astazi in tara, urmand a intra in linie dreapta cu pregatirile pentru Liga 1.

JUCATORII SE SUPUN
La revenirea din cantonamentul efectuat in Cipru, fotbalistii rapidisti s-au aratat si ei nemultumiti ca vor trebui sa intalneasca Poli Timisoara la Craiova. "Daca ni se va cere sa nu mergem acolo, ne vom conforma. Nu avem ce face, este patronul echipei si el decide. Oricum, aceasta decizie este o aberatie. Ar fi trebuit sa se joace in Giulesti, fara spectatori, daca tot suntem noi organizatori. Sunt interese mari la mijloc", a declarat capitanul Vasile Maftei. "Am inteles ca mai exista varianta de a juca la Brasov, dar, daca s-a decis sa jucam la Craiova, vom merge acolo. Nu avem ce face", a spus stoperul Ionut Rada. In privinta obiectivelor pentru campionat, Maftei a declarat: "Noi ne dorim sa obtinem locul 2 la finalul sezonului. La primul loc nu ne mai gandim, pentru ca este deja amanetat".
×
Subiecte în articol: sport