x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Raspunsul lui Copos

Rapid - Raspunsul lui Copos

02 Aug 2006   •   00:00

Principalul finantator al FC Rapid, George Copos, a solicitat Administratiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) efectuarea unui control de fond pentru ultimii cinci ani.

VREMURI. Au fost odata prieteni
Principalul finantator al FC Rapid, George Copos, a solicitat Administratiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) efectuarea unui control de fond pentru ultimii cinci ani. Aceasta solicitare vine in urma acuzatiilor aduse de unul dintre actionari, Jean Valvis, care spune ca Rapidul are datorii la Bugetul de Stat si ca George Copos a hotarat neefectuarea unui audit in luna martie.

INFIRMARE. "Este falsa afirmatia ca Adunarea Generala a FC Rapid a decis neefectuarea auditului. In realitate, acest subiect nici nu a figurat pe ordinea de zi a Adunarii Generale. Cu toate acestea, domnul Copos a anuntat ca auditul financiar este o necesitate", se arata intr-un comunicat remis de SC Fotbal Club Rapid SA. Copos a mai anuntat ca, in primul semestru al anului 2006, a platit la buget suma de 1,8 milioane de euro reprezentand taxe si impozite.

×
Subiecte în articol: sport