x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid - Vine un brazilian

Rapid - Vine un brazilian

de Daniel Stan    |    28 Ian 2007   •   00:00
Rapid  -  Vine un brazilian

Giulestenii s-au intors din primul stagiu de pregatire. Dupa plecarea lui Karamian, antrenorul Razvan Lucescu are doar doua solutii pe banda stanga, Perja si Ionut Stancu, motiv pentru care il asteapta in probe pe mijlocasul propus de Lucian Marinescu.

Fost coleg in Portugalia, la Chaves, cu Lucian Marinescu, unul dintre jucatorii simbol ai Rapidului ultimilor ani, Marcello Ribeiro do Santos urmeaza sa se alature lotului giulestean in turneul din Cipru. "Cred ca va fi ultima mutare pentru noi", au spus oficialii alb-visiniilor.

SOLUTIE. "Am evoluat alaturi de el si sunt convins ca poate fi o solutie pentru Rapid. Insa totul va depinde de Razvan Lucescu", a declarat Marinescu. Desi trebuia sa se alature lotului in Spania, brazilianul a avut probleme cu viza si, cel mai sigur, va sosi direct in Cipru, unde Rapid va pleca la 6 februarie in al doilea stagiu de pregatire. "Este posibil sa ajunga si mai devreme", a declarat presedintele Constantin Zotta. Surse din club sustin ca tehnicianul rapidist nu este multumit cu varianta Perja pe banda stanga, la fel si in cazul lui Ionut Stancu, mai ales dupa partidele de verificare disputate in stagiul din Insulele Canare, unde cei doi nu au dat randamentul dorit.

ACASA. Rapidistii au revenit vineri seara din primul stagiu de pregatire fara antrenorul Razvan Lucescu, acesta plecand direct in Elvetia, pentru a-si petrece week-end-ul alaturi de familie. Responsabil a ramas noul "secund", Viorel Moldovan. "A fost un stagiu util, in care am reusit sa lucram la aspectele tehnico-tactice. Rezultatele au contat mai putin, important este sa gasim cea mai buna formula de echipa", a declarat Moldovan. La randul lui, Ionel Ganea a precizat: "Nu ne gandim inca la Liga Campionilor, ci doar sa ne pregatim bine pentru retur. In Spania a fost un stagiu benefic si urmeaza turneul din Cipru".

SCANDAL. Razboiul dintre George Copos si ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, privind concesionarea stadionului continua, principalul actionar al giulestenilor nedorind sa plateasca chirie. "Pentru a ne conforma cerintelor UEFA va trebui sa investim cateva milioane de dolari. Dupa 49 de ani, aceste investitii raman. Nu mi se pare firesc sa platim pentru privilegiul de a investi in numele Ministerului", a declarat oficialul alb-visiniilor.

Raspunsul din partea demnitarului a fost acid: "Domnul George Copos ori are memoria scurta, ori doreste sa induca ideea ca dansul s-a gandit acum la aceasta forma de concesionare. Tin sa-i reamintesc ca, la cateva saptamani dupa ce am fost numit ministru, in iulie 2006, am facut publica intentia de a conesiona stadionul. Dar dansul si Dinu Gheorghe au refuzat. Poate aveau nevoie de o petitie".
×
Subiecte în articol: sport