x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Razboiul nulitatilor

Razboiul nulitatilor

09 Aug 2004   •   00:00

Vineri, sub Tampa, 2.000 de spectatori si-au pierdut mai bine de o ora si jumatate din viata pentru a asista la un show jalnic. Cele doua echipe au prestat un joc urat, lipsit de orice veleitati si in care cel mai fericit moment a fost fluierul final.

FLOARE. Singurul jucator care s-a ridicat oarecum deasupra oceanului de mediocritate din jurul sau a fost bacauanul Narcis Raducan. Mijlocasul a incercat sa intre in combinatii cu inertii sai coechipieri, iar in minutul 43 a luat totul pe cont propriu, insa sutul sau de la marginea careului de 16 metri a intalnit doar bara portii lui Dossey. A fost singurul moment de fotbal.

DEGEABA. De partea cealalta, doar insistenta lui Buga si sprinturile in marea majoritate fara efect si finalitate ale lui Surdu au spart monotonia. (Mihai Igirosanu, Brasov)

LACATUS

In tribunele arenei brasovene s-a aflat si fostul tehnician al trupei de sub Tampa, Marius Lacatus. Aflat in prezent fara contract, "Fiara" a sosit la meci si dintr-un motiv pur financiar. Fosta glorie a Stelei mai are de primit suma de 32.000 de dolari de la patronul Brasovului, Ioan Neculaie, bani care i se cuvin din contractul pe care l-a avut cu trupa pastorita de acesta.

×
Subiecte în articol: sport