x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Răzbunarea, arma lui Mureşan

Răzbunarea, arma lui Mureşan

de Delia Gomoescu    |    05 Mar 2008   •   00:00
Răzbunarea, arma lui Mureşan

Dezavantajaţi de greşelile centralului Alexandru Tudor în derby-ul cu Steaua, din Ghencea, conducătorii liderului CFR intenţionează să aducă la cunoştinţa UEFA fazele incriminate.

Dezavantajaţi de greşelile centralului Alexandru Tudor în derby-ul cu Steaua, din Ghencea, conducătorii liderului CFR intenţionează să aducă la cunoştinţa UEFA fazele incriminate. Demersul este unul exagerat, chiar neavenit, mai ales dacă ţinem cont de gafele arbitrilor din tur şi chiar din etapa precedentă, care au favorizat clar echipa ardeleană.

 

 

AMNEZIE. “Au fost peste 30 de faze pe care le-am selectat şi în care am fost nedreptăţiţi. Vom trimite DVD-ul miercuri la FRF, la directorul general Ionuţ Lupescu, iar săptămâna viitoare finanţatorul Arpad Paszkany îl va duce în Elveţia. Este inadmisibil ceea ce ni s-a întâmplat. Vrem să vadă UEFA ce face cel mai bun arbitru român şi să dăm o lecţie pentru ca nici un alt arbitru să nu mai facă aşa ceva”, a spus Iuliu Mureşan (foto dreapta), preşedintele CFR, amnezic după greşelile pro-CFR ale arbitrilor, de până acum. “Odată o să-mi dau demisia şi o să spun tot ce ştiu. Acum însă nu mi-o dau”, a mai completat Mureşan.

×
Subiecte în articol: sport