x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Răzvan Lucescu: Nu visam ca la 40 de ani să ajung selecţioner

Răzvan Lucescu: Nu visam ca la 40 de ani să ajung selecţioner

29 Apr 2009   •   00:00

Răzvan Lucescu a declarat, într-o conferinţă de presă la Braşov, că nu visa ca la 40 de ani să devină antrenorul echipei naţionale de fotbal a României.



"Trebuie să recunosc că atunci când am început cariera de antrenor, nu visam ca la 40 de ani să ajung selecţioner. Este o situaţie specială cea pe care o am eu acum, pentru că încă sunt antrenor la Braşov, iar acum o lună nici nu mă gândeam la ce s-ar putea întâmpla. Acum nu am de înfruntat doar jumătate din Braşov, ci o ţară întreagă, dar din punctul meu de vedere este o luptă frumoasă, sunt experienţe care cu siguranţă mă vor ajuta să mă dezvolt", a spus Lucescu referitor la numirea sa în funcţia de selecţioner al României.

Referitor la ce va face în continuare la FC Braşov, Lucescu a spus: "Eu acum voi discuta cu jucătorii, mi-ar fi plăcut să fie aici şi preşedintele Dinu Gheorghe şi patronul Ioan Neculaie, dar probabil că mă voi întâlni cu ei în această seară. Pentru noi este un moment foarte important pentru că trebuie să fim conştienţi că toate echipele vor juca acum cu şi mai mare ambiţie împotriva noastră şi nu trebuie să uităm că avem un obiectiv de îndeplinit".

Întrebat dacă va reuşi şi la naţională să creeze o atmosferă bună în vestiar, aşa cum s-a întâmplat la echipele Rapid şi FC Braşov, Răzvan Lucescu a precizat: "Eu aşa sunt, nu mi-am propus în mod special să fiu un bun pedagog, eu mă port natural şi mă bucur că prin felul acesta reuşesc să-mi apropii jucătorii. Atunci când am ceva de spus mă revolt, când sunt bucuros o arăt, şi, probabil, că asta arată că sunt sincer şi place".

Întrebat dacă acum crede că nu se va mai spune că Răzvan Lucescu este "fiul lui Mircea Lucescu", ci că "Mircea Lucescu este tatăl lui Răzvan Lucescu", noul selecţioner a răspuns: "Eu sunt mândru că am un astfel de tată şi cred că şi el este mândru că are un astfel de fiu şi când spun asta mă refer în primul rând la relaţia specială pe care noi doi o avem dincolo de meseria pe care o practicăm amândoi".
Mediafax

×
Subiecte în articol: sport lucescu