x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Reacția lui Toni Iuruc după suspendarea Simonei Halep pentru dopaj: E bolnavă de corectitudine!

Reacția lui Toni Iuruc după suspendarea Simonei Halep pentru dopaj: E bolnavă de corectitudine!

22 Oct 2022   •   09:39
Reacția lui Toni Iuruc după suspendarea Simonei Halep pentru dopaj: E bolnavă de corectitudine!
Sursa foto: hepta

Fostul soț al sportivei s-a arătat surprins de faptul că Simona a fost depistată pozitiv la o substanță interzisă la US Open. El susține că Halep nu ar fi făcut acest gest niciodată.

„Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea! Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om", spune Toni Iuruc, potrivit sport.ro  citat de Antena3.

Reamintim că Simona Halep (31 de ani, locul 9 WTA) a picat un test anti-doping la US Open 2022. Tenismena română a fost suspendată provizoriu de federația internațională.

După difuzarea știrii în presa mondială, Simona Halep a postat un mesaj pe Instagram în care a scris: ”Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: O luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv cu o substanță denumită roxadustat, într-o cantitate extrem de redusă. A fost cel mai mare șoc din viața mea”.

×