x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Mircea Rednic a fost externat de la Spitalul Județean din Arad

Mircea Rednic a fost externat de la Spitalul Județean din Arad

de Redacția Jurnalul    |    01 Sep 2023   •   23:00
Mircea Rednic a fost externat de la Spitalul Județean din Arad
Sursa foto: Hepta

Mircea Rednic a fost externat vineri de la Spitalul Județean din Arad, acolo unde a fost internat miercuri, în urma infarctului suferit în timpul jocului cu FCSB.

„Mircea Rednic a fost externat astăzi de la Spitalul Județean din Arad, acolo unde a fost internat miercuri. În urma unui infarct suferit în timpul jocului cu FCSB, antrenorul nostru principal a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, dar și de o perioadă de recuperare sub supravegherea medicilor”, anunță UTA Arad.

Conform mesajului publicat de echipă, Mircea Rednic, staff-ul său, jucătorii și clubul UTA îi mulțumesc doctorului Cristian Dină și întregii sale echipe medicale pentru tot efortul, grija și profesionalismul de care au dat dovadă pe toată durata ultimelor zile.

Antrenorul UTA Arad, Mircea Rednic, a suferit miercuri un infarct miocardic în timpul meciului disputat cu FCSB, anunță clubul arădean. Medicii deciseseră să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean.

Rednic este, în prezent, antrenorul echipei UTA Arad. În cariera de fotbalist, Rednic a jucat pe postul de fundaș central. Porecla lui este „Puriul”.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mircea rednic externare