x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rednic, în liga a doua din Rusia

Rednic, în liga a doua din Rusia

13 Aug 2009   •   00:00
Rednic, în liga a doua din Rusia
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact images

Fostul tehnician al lui Dinamo a semnat un contract pe cinci luni cu Alania Vladikavkaz, locul 3 în liga secundă din Rusia, după 22 de etape, având ca obiectiv promovarea.



După ce a încheiat conturile cu Dinamo şi a lansat o grămadă de zvonuri cum că e dorit de multe echipe din campionate puternice, Mircea Rednic (foto) şi-a găsit locul. El va antrena în campionatul Rusiei, dar în liga secundă. "Puriul" a semnat un contract pe cinci luni cu Alania Vladikavkaz, fostă campioană a Rusiei, titlu cucerit în 1995.

Dacă va reuşi promovarea, Rednic îşi prelungeşte înţelegerea pe încă două sezoane, iar până la finele acestui sezon va încasa 150.000 de euro. Alania ocupă locul 3 în clasament, cu 40 de puncte, la patru "lungimi" de liderul Şinik Iaroslav. "Pentru mine este o onoare să pregătesc pe Alania, o echipă de tradiţie în Rusia. Orice jucător trebuie să fie mândru că evoluează pentru acest club. Vom încerca să etalăm un joc frumos şi să obţinem maximum de puncte. Nu îmi este teamă să antrenez în Oseţia", a încercat Mircea Rednic să dea o nouă dimensiune mutării sale, la prezentarea oficială de marţi.

După rezilierea contractului cu Dinamo, pe cale amiabilă, Mircea Rednic, în ciuda eşecului, mai solicită 40.000 de euro. "Am discutat cu Cristi Borcea, îmi voi încasa banii, nu-mi fac probleme", a spus tehnicianul. Rednic a debutat oficial la Alania aseară, în meciul de pe teren propriu cu ocupanta locului 7, Kamaz Chelny.

×
Subiecte în articol: sport alan