x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Remiză la tineret: 1-1 în Bosnia

Remiză la tineret: 1-1 în Bosnia

08 Sep 2008   •   00:00

Tot sîmbătă, la Zenica, naţionala de tineret nu a reuşit decît un 1-1 contra Bosniei, într-un meci contînd pentru preliminariile CE 2009, din Suedia.




Tot sîmbătă, la Zenica, naţionala de tineret nu a reuşit decît un 1-1 contra Bosniei, într-un meci contînd pentru preliminariile CE 2009, din Suedia.

Pentru trupa lui Emil Săndoi a punctat Gabriel Torje , în minutul 4, gazdele egalînd în minutul 58, prin Aganovici, din penalty. Românii au contestat decizia centralului cipriot Nicolaou, solicitînd şi un fault în faza premergătoare asupra lui Chiacu. În aceste condiţii, tricolorii mici au nevoie de un succes mîine, la Iaşi, contra Ţării Galilor, pentru a fi siguri că prind barajul pentru accederea la turneul final.

"Cunoşteam faptul că Bosnia este o echipă periculoasă, dar în ciuda remizei rămînem favoriţi la calificare. Avem nevoie de victorie contra galezilor. Marţi, la Iaşi, aşteptăm un stadion arhiplin. Avem nevoie de suporteri pentru a ne împinge de la spate!", a declarat selecţionerul Emil Săndoi după remiza din Bosnia.

Totuşi, datorită punctajului care ar plasa-o între primele patru ocupante ale locurilor secunde din grupele de calificare, naţionala de tineret s-ar putea mulţumi şi cu un rezultat de egalitate în faţa galezilor. Astfel, elevii lui Emil Săndoi ar încheia pe poziţia a doua, deoarece rezultatele directe contra galezilor ar fi favorabile. Numai că în cărţi poate intra şi Franţa, o victorie a "cocoşilor" în Bosnia i-ar putea califica la baraj în cazul unei remize între România şi Ţara Galilor. 

×
Subiecte în articol: sport