x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Robben, van Nisterlooy şi Salgado pe lista neagră a Real Madrid!

Robben, van Nisterlooy şi Salgado pe lista neagră a Real Madrid!

de Ovidiu Ciutescu    |    13 Mai 2009   •   00:00

Florentino Perez, viitorul preşedinte al Real Madrid - din vară, a radiografiat activitatea echipei în fruntea căreia a mai fost până de curând şi a trasat coordonatele noului Real. Astfel, la clubul din Madrid se va produce o adevărată revoluţie, nu mai puţin 15 jucători urmând să părăsească celebra grupare!



Înfrângerea suferită în faţa Barcenei, scor 2-6, l-a făcut pe Florentino Perez să taie în carne vie. Conform presei spaniole, acesta a anunţat că "Real trebuie recontruit". În aceste condiţii multe dintre vedetele de pe Santiago Bernabeu vor pleca spre alte destinaţii. La 33 de ani şi accidentat la genunchi Ruud van Nisterlooy este primul pe lista neagră alui Perez. El este urmat în acest top de golgheterul vad Der Vaart şi de Michel Salgado - care şi-ar putea încheia cariera în Emiratele Unite. O altă vedetă,  Robben, este văzută ca o posibilă monedă de schimb la achiziţionarea unuia dintre fotbaliştii David Silva, Ribery sau Cristiano Ronaldo

Lista lui Perez este mult mai lungă, pe ea figurând 15 jucători: Van Nistelrooy, Robben, Van Der Vaart, De la Red, Michel Salgado, Drenthe, Saviola, Guti, Fabio Cannavaro, Heinze, Faubert şi Dudek. Aceştia ar putea fi însoţiţi de Huntelaar, Javi Garcia şi Fernando Gago.

La capitolul "posibile achiziţii", Florentino Perez, care este sigur de victoria la alegerile din această vară - ca preşedinte al Realului - se regăsesc şi Ezequiel Garay, Esteban Granero şi Alvaro Negredo -  jucători care au fost împrumutaţi la diferite formaţii în ultimul sezon.

×
Subiecte în articol: sport