x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Roland Garros - Sabau, acasa, dupa Pavel

Roland Garros - Sabau, acasa, dupa Pavel

31 Mai 2006   •   00:00
Roland Garros - Sabau, acasa, dupa Pavel

Cei doi tenismeni romani prezenti la Roland Garros au incheiat rapid socotelile cu turneul parizian. Dupa Andrei Pavel, eliminat luni de Sebastien Grosjean, ieri a venit randul lui Razvan Sabau sa-si faca bagajele, acesta fiind infrant in trei seturi (3-6, 2-6, 2-6) de germanul Dieter Kindlmann, numarul 438 ATP.
In aceste conditii, Sabau s-a ales cu un singur punct ATP, precum si cu un cec de 13.100 de euro. In ceea ce-l priveste pe Victor Hanescu, acesta nu se afla la Paris, declarand forfait din cauza unei accidentari destul de serioase, la spate.

NECUNOSCUTA. Singura reprezentanta a Romaniei la Roland Garros este acum Anda Perianu, a carei calificare in turul doi i-a luat prin surprindere nu numai pe romani, ci si pe viitoarele oponente ale tenismenei. Perianu va juca astazi contra australiencei Alicia Molik, care a ajuns la Roland Garros gratie unui wildcard. Tenismena de la Antipozi a afirmat nu stie nimic despre Perianu, dar ca nu este ingrijorata de acest lucru. "Faptul ca nu stiu nimic despre adversara mea ma face sa ma gandesc mai putin la ea si ma ajuta sa ma concentrez pe jocul meu", a declarat Molik, care ocupa in prezent locul 489 WTA. In varsta de 25 de ani, aceasta a revenit in circuitul WTA la inceputul lunii mai, dupa ce a fost indisponibila timp de sase luni. Cea mai buna pozitie la simplu ocupata de Molik in clasamentul WTA este locul 8, in februarie 2005. Molik a trecut in primul tur la Roland Garros de italianca Antonella Serra Zanetti, scor 7-5, 7-6 (7/3).

×
Subiecte în articol: sport roland garros