x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport România pierde primul meci la Campionatul European de Handbal feminin în fața Norvegiei

România pierde primul meci la Campionatul European de Handbal feminin în fața Norvegiei

05 Dec 2016   •   23:18
România pierde primul meci la Campionatul European de Handbal feminin în fața Norvegiei

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă de Norvegia cu scorul de 23-21 (13-11), luni seara, la Helsingborg, în primul său meci din Grupa D a Campionatului European Suedia - EURO 2016, scrie agerpres.ro.

Campioana europeană şi mondială a câştigat un meci în care diferenţa a fost făcută de greşelile numeroase făcute de tricolore. România nu a ştiut să profite de numeroasele momente favorabile pe care le-a avut, în special cele în superioritate numerică.

România a făcut un prim sfert de oră excelent şi a obligat Norvegia la o cursă de urmărire. Echipa antrenată de Martin Ambros a condus ultima oară în min. 13, cu 7-6, după care a încasat trei goluri la rând, scorul devenind 9-7 pentru Norvegia (16). Scandinavele au condus apoi la patru goluri, 13-9 (25), intrând la pauză cu un avans de două goluri pe tabelă, 13-11.

Naţionala României s-a apropiat un un singur gol, 14-15 (40), dar apoi timp de opt minute nu a marcat decât o singură dată, încasând cinci goluri, 15-20 (48). Tricolorele s-au apropiat apoi la două goluri, 19-21 (54), dar nu au reuşit mai mult, pierzând cu 21-23.

Nora Mork, autoare a 7 goluri, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a meciului.

×
Subiecte în articol: nationala romaniei handbal feminin