x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport RUGBY - "Stejari" falnici

RUGBY - "Stejari" falnici

de Vlad Ionescu    |    03 Dec 2007   •   00:00
RUGBY  - "Stejari" falnici
Sursa foto: ERIC CABANIS/

Reprezentativa Romăniei a incheiat cu o victorie seria jocurilor internaţionale din acest an, reuşind să invingă Portugalia, la Lisabona, cu 23-8, intr-un meci contănd pentru Cupa Europeană a Naţiunilor.

Reprezentativa Romăniei a incheiat cu o victorie seria jocurilor internaţionale din acest an, reuşind să invingă Portugalia, la Lisabona, cu 23-8, intr-un meci contănd pentru Cupa Europeană a Naţiunilor. A fost un succes mult mai clar decăt cel obţinut in septembrie, la Cupa Mondială din Franţa, cănd "stejarii" s-au impus cu 14-10, din echipele care s-au infruntat atunci rămănănd doar patru jucători romăni, faţă de 12 lusitani. Băieţii noştri au marcat două eseuri, prin Popărlan şi Dascălu, Vlaicu a punctat prin două transformări şi o lovitură de pedeapsă, iar Dumbravă a inscris şi el din două lovituri de pedeapsă.

SATISFACŢIE. "A fost mult mai greu decăt ne-am imaginat. Este poate pentru prima dată cănd pot să mă declar mulţumit. Intreaga echipă a onorat cum se cuvine Ziua Naţională a Romăniei. In sfărşit, incepe să iasă şi ideea de joc la care am muncit in ultima vreme. Ii remarc pe Merşoiu, Mihalache, Rus, Popărlan şi Dascălu", a declarat antrenorul Marin Moţ. In urma acestui succes, Romănia a urcat pe locul 3 in clasamentul competiţiei, avănd 11 puncte (5 meciuri). Prima este Rusia, cu 13 puncte (5), urmată de Spania, cu 12 puncte (6), in timp ce Georgia ocupă locul 4, cu 10 puncte (4).

×
Subiecte în articol: sport